Maalesef ürün çok olunca yazmak zorunda kalıyorum ikinci başlıkta ise bayan koltuğu yada lüks bayan kuaför koltuğu yapıyorum ürünleri kodunu yazmak zorundayım yoksa müşteri hangi ürünü seçti bilinmiyor.

ama bu hata sürekli olmuyor farklı ürünleride aynı şekilde tanıtıyorumama bazılarıda olmuyor bazılarda oluyor

Ek Olarak:

reklamnehiri adlı üyeden alıntı

Kuaför koltuğu Xl-1017 olarak yazmayın ...

odak kelime kuaför koltuğu Xl-1017 şeklinde yazılsın ve içerikte de aynı şekilde olsun ... Büyük küçük harf ayrımı yapıyor yoast

----------------------------------------------------------------------------------

BONUS :

içeriğinize karışacak değilim ama ufak bir araştırma yapıp google'da kaç çeşit kuaför koltuğu araması yapılmış merak ettim ...

insanlar 86 farklı şekilde "kuaför koltuğu" diye aratmışlar google'da .... ilginçtir ilk beş sıralama şöyle ;

kuaför koltuğu fiyatları
kuaför koltuğu sahibinden
kuaför koltuğu 2.el
kuaför koltuğu bursa
kuaför koltuğu izmir
kuaför koltuğu ölçüleri

tabi bu sıralama sizi manüple edip başka yere yönlendirmesin ... siteyi yaparken ve içeriği yazarken biraz müşteri kafasıyla düşünmekte fayda var zannediyorum ...

örneğin bayan kuaförü koltuğu ise tasarımda ki fuşya rengi bile fark yaratabiliyor ...

İçeriğiniz eril dil yapısına sahip, ağırlık bayan kuaförü ise biraz daha feminen bir anlatım tarzı gerekir ...

ama yok iki cinsede hitap ediyorsa bu ürün, biraz daha nötr anlatımda fayda var ...

Yok kardeşim sorun çözülmedi

Ek Olarak: Hatayı çözdüm tşkler herkese farklı bir nedenden dolayı oluyormuş yoast ta konuyu bildirdim. sorun çözüldü.