Tümünü okudum yazdıklarınızın. Gerçi daha bir kaç saat önce kaydoldum sitenize ama yine de fikirlerimi belirtmek istedim.Gerçek anlamda şu tüm dünyada konuşulan hiç bir internet sitesi tesadüfen yahut bir kaç üniversiteli gencin -Bu kesin tutar ! diye yaptığı şeyler değildir. Olan biten herşey danışıklı dövüştür. Aklınız alıyormu twitter facebook nasıl yaygınlaştı ? facebook daha gelmeden haberler yayın yapmaya başladı. Facebook şöyle falanca ünlü böyle , o bunu paylaştı bu şunu yaptı ... diye diye halkın önce bi içine işlediler. Siz türkçesini açsanız arkadaşınızı bile yarım saat tutamayacağınız bir sistemin ingilizcesine , topluca üye olundu. Bana hiç kimse facebook ve twitter reklamı yapılmadan geçen tek bir gün söyleyemez ! Her gün her programda her reklamda her haber bülteninde direk reklamları yapılmaktadır. Bunun ciddi anlamda sunucunun üyeliği falan olarak gören varsa çok büyük şekilde yanılır. Kanallara uçuk paralar ödendiğini bi tv kanalı ile yaptığım görüşme sonucu resmen öğrenmiş oldum.
Demek istediğim şu ki , hatrı sayılır paralar olmadıkça internetin fenomen siteleri arasına girmeniz imkansız değil ultra hiper süper imkansızdır.
Yatırımcı desteği derseniz , bence bulaşmayın fikrinizi çöpe atın derim. Pek tabi kazanç sağlarsınız fikriniz müthiş ise . Fakat gel gelelim bu kazanma hevesi ile gidip kapitalizmin altında ezilmek pek mantıklı değil. Burda ki arkadaşlarımın amacı özgürlük olmasa internet fikri üretmek yerine maaşlı iş fikirlerine yönelirlerdi diye düşündüğüm için böyle söyledim.
Benim de sosyal ağ , televizyonculuk ,habercilik , internet alışkanlıkları gibi konuları kökten değiştirebilecek bi fikrim var , somut bi fikir , yaa tutarmı ki lik birşey de değil . Gel gelelim tek bir destek bulamadım , tek bir makul ölçülerde hisse karşılığı yatırım bulamadım. Bana söyledikleri tek şey al şunu git üstüne birşeyler al , patron sensin ama hisselerin ucu senin gerisi bizim... İş fikirimi öğrenmek isteyen gel yapalım beraber diyecek olan herkese kapım açık , zaten hayata geçirebilirsek twitter facebook gibi reklama da ihtiyacımız olmayacak. O televizyonlar bize reklam vermek için ulaşmaya çalışacaklar. Bu da herkese yetecek kadar para demek ...