asus zenfone 5 kullanıyorum çift hat kullanıyorum şebeke bazen oluyor ama hatlarımdan biri turkcell biri avea turkcellde yaşamadım ama avea arada kesiliyor kapa aç yapmam gerekebiliyor 2 yi kullanmadım ama ondaki problemde böyle birşey olabilir ama çok sık olan bir durum değil avea 2. kart olarak takılı kasma donma asus da olmuyor bi oyun mesela takılırsa onu hemen kapıyor sen tekrar açabiliyorsun ki bende uygulama dolu cihazda ama hala cihazda öyle kasma vs yaşamıyorum 2 için yazdığını biliyorum ama 5 den örnek vermek istedim
Vatandaki çalışan da avea da sıkıntı çıkardığını söylemişti yorumunuz için teşekkürler, ilgilenip zaman ayırdığınız için de ayrıca teşekkür ederim
Ek Olarak:
Intel sorun yaratıyor demişsiniz. Z2 Laser'da Intel değil, Snapdragon var. Bunu da düşünebilirsin.
Daha çok iki model arasında kaldım ama tavsiyeniz için teşekkür ederim...
Ek Olarak:
3-4 Aydır Zenfone 2 kullanıyorum kesinlikle hiç bir kasma donma görmedim.
Pil ömrü çok iyi aktif olarak uygulama falan bile kullansan günü çook rahat çıkartırsın. Intel işlemci nedeniyle açılmayan 1 uygulamaya rastladım oda küçük bir uygulamaydı. Bugüne kadar hiç şebekenin çekmediğini falanda görmedim.
Ekran parlaklığıda hiç düşük falan değil, çözünürlük çok iyi. Kamerasıda orta sınıf. Emin ol bu telefonu Samsung falan yapsa 2000 TL'den aşağıya satmazlardı.
1200 TL'ye alınabilecek en iyi telefonlardan birisi bana göre. Şimdiden alacağın telefon hayırlı olsun.
Pil ömrü çok iyi aktif olarak uygulama falan bile kullansan günü çook rahat çıkartırsın. Intel işlemci nedeniyle açılmayan 1 uygulamaya rastladım oda küçük bir uygulamaydı. Bugüne kadar hiç şebekenin çekmediğini falanda görmedim.
Ekran parlaklığıda hiç düşük falan değil, çözünürlük çok iyi. Kamerasıda orta sınıf. Emin ol bu telefonu Samsung falan yapsa 2000 TL'den aşağıya satmazlardı.
1200 TL'ye alınabilecek en iyi telefonlardan birisi bana göre. Şimdiden alacağın telefon hayırlı olsun.
Zenfone 2 hakkında başta fazla kafamı kurcalayan birşey yoktu ama sdn netin uzun kullanım testi aklımı çok karıştırdı. Cihazın çok güncelleme alması güzel birşey ancak bu kadar güncellemeye ihtiyaç duyması da insanı ürkütüyor:-) aslında g4 Beat için de bir uzun kullanım testi veya kullanıcı yorumu bulabilseydim çok iyi olacaktı ama mübarek telefon hakkında hiçbir hatırı sayılır bilgi veya yorum bulamadım :-) yorumunuz ve vakit ayırdığınız için çok teşekkür ederim...