ehliblog BakalimBilelim teknik servis sitelerinden örnek göstermişler.

Şu ana kadar sadece kombi ve klima servis firmalarına yaptığım çalışma olduğu için o açıdan değerlendireyim.

Bahsettiğiniz gibi kelime ile alakalı ciddi anlamda felaket denilecek şekilde makaleler yazılıyor.

Böyle olması öncelikle makale yazarlarından çok site ile ilgilenen kişilerden kaynaklanmaktadır.
Aynı zamanda;

  • Fazla para vermeyeyim,

  • İşi bilmeyenlere yazdırılması,

  • Yaptığı işe özen gösterilmemesi

bu listeyi uzatabilir.

Çok önceleri wmaracı üzerinden bir kişi ile anlaşmıştık. Oldukça güzel yazılar yazmaktaydı. Sıkıntı ise her zaman makale tesliminde gecikmeler yaşanması nedeni ile kendisiyle şu anda çalışmıyorum.

1-2 site için mecburiyetten birileri ile çalışmıştım. Sonuç fiyasko oldu. Her ne kadar yazılar özgün olsa bile anlamsız cümlelerin olduğu bir yazıyı bırakın okumayı kopyala/yapıştır siteye ekler iken tiksiniyordum.

Sonra makale almak için sitede makale yazanların mesajlarını takip etmeye başlamıştım. 2 kişi ile anlaştım. 1 tanesi yazdığı yazılar oldukça berbattı. Düzeltene kadar kendim yeniden yazsaydım daha iyiydi.

musesuel ilk makale siparişimde güzel yazmasına rağmen attığım özel mesajı okumamış ve düzenlemeleri ben yapmıştım. Fakat sonraları kendisinden bana özel olarak "şablon halinde makale" istediğimi belirtmiştim.

Oldukça güzel yazılarını tamda istediğim gibi şablon halinde makale yazıp bana da siteye eklemek kaldıktan sonra siteye makale eklemek ve 3 ay sonra sitenizi zirvede görmek keyif verici oluyor.

Açıkcası 100 kelime 1 tl makalelerden pek hayır gelmiyor :D