Merhaba arkadaşlar,

Büyük ihtimalle biliyorsunuzdur Facebook'ta profil fotoğraflarına ışın kılıcı ekleyebilen bir uygulama var. Bu uygulama tarzında bir şey yapmak istiyorum. Şöyle özetleyeyim:

İnternet siteme "siteadi.com/fotoğrafefekti" gibi bir klasör açacağım ve orada insanlar istedikleri fotoğrafını yükleyecek ve fotoğraf üzerinde görünmesini istediği 4 adet logo olacak. Bu 4 adet logoyu takımlar üzerinden düşünebilirsiniz.

Örneğin:

Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor gibi seçenekler olacak ve ziyaretçiler buradan istediği seçeneği seçecek ve yükledikleri fotoğrafın bir köşesinde "bizim tasarladığımız" o takımın png'si görünecek. Sonrasında mevcut görseli kaydedip istedikleri yerde kullanabilecekler. Aynı Star Wars uygulamasındaki gibi.



Bunu kodlayabilecek yeterli kod bilgisine sahip değilim. O yüzden araştırdım fakat elle tutulur bir sonuca varamadım.

Bu konuyu açmamdaki sebep sizler verdiğim örnekteki gibi hazır bir script ya da herhangi bir site biliyorsanız beni bilgilendirerek yardımcı olmanız. :)

Umarım derdimi anlatabilmişimdir. Yardımlarınızı bekliyorum, sevgilerle...

Ek Olarak: Bu bahsettiğim olay eğer mümkünse Wordpress eklentisi olarak da olabilir yani bu tarz bir eklenti bileniniz var ise. :)