Konunu okudum. Arkadaşlar gayet güzel yazılarla iştirak etmiş katılım göstermiş ortaya güzel şeyler çıkmış. Ama senin burada çok ciddi bir yanlışın var. Senin sitendeki reklama ihtiyacı olmadığı halde iş olsun sana destek olsun diye tıklayan vatandaş reklam verenin parasını çöpe atmış olmayacakmı?. Reklam verenler herhalde reklamlarına boş yere tıklanmasını istemez. Herhangi bir gün adwords reklamı verirsen bunu kuşkusuz sende istemeyeceksin.

Örneğin herhangi bir gün sende google adwords kullanıp reklam vermek istersen gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaşamadan verdiğin reklam ücretinin birkaç webmasterin tıklama desteğine kurban gitmesini istemezsin değerli kardeşim.

Destekten yada benzeri şeylerden bahsederken hak ve adalet kavramlarını hiç bir zaman unutmayın. Doğrusu şu ki senin "site sahibini bir reklama tıklayarak ödüllendirebilirsiniz" şeklindeki cümlen ciddi anlamda yanlış olmuş. Para kazanmak ve kaliteli yerlere gelmek isteyen herkes öncelikle bu zihniyeti değiştirmeli. Kesinlikle ve kesinlikle süratle. Hiç beklemeden. Aksi halde bu zihniyetle yapılan her iş yorgunluk, sıkıntı, stres ve hüsranla noktalanmaya mahkumdur.



ehliblog adlı üyeden alıntı

Arkadaşlar konu nereye gelmiş. Ben burada makale yazarlığını tartışmadım. Kombi olayını da örnek verdim. Neyse makale olayını lütfen bir kenara bırakalım.

Benim derdim, Evet iyi yazarlarımız var, popüler siteleri var ama eğer bir yazı için gerçekten iyi diyorsanız site sahibini bir reklama tıklayarak ödüllendirebilirsiniz. Bu bir sonraki yazının daha kaliteli olmasına vesile olur kanısındayım.
Öyle veya böyle eğer hizmet, ürün satmıyorsanız adsense den başka da gelir kaynağı ülkemizde sıkıntılı.
Siteniz ingilizceyse bütün kapılar açılıyor. Sırf sadece amazon ürünlerini satmak için blog kurup para kazanan var.

İyi yazarları kaçırmayalım :) Bir okuyucu olarak küçük destekleri ihmal etmeyelim.