Nereden düştüm buralara bilemiyorum. Teknolojiden haber versin diye kullandığım program buralara getirdi. Kısaca iki karşıt görüş ve birbirine saldırma var. Ancak kısa ve net düşündüklerimi söylemem gerekirse isteyen kutlar isteyen kutlamaz. Dinle ilgisi olmayan bir günü dine göre bakıp bana kutlamayacağımı söyleyenlere pek inanmıyorum. Ben saf Müslümanım çoğunuzun meshepsel görüşleriyle ilgilenmem. Kutsal Kuranda var mı yok mu ona bakarım. Bağnaz insanların fikirlerine göre hareket etmem. Eğer Allah bu konuda büyük bir sıkıntı olduğunu Kuranda söyleseydi uymaya çalışırdım. Yalan söyleme diyor, hırsızlık yapma, zina yapma diyor. Namaz kıl oruç tut, Rabbine dua et diyor. Bunları yapın illa dine uyacaksanız.

İlk duyduğumda şok olduğum bir olayı anlatayım size. Anadolu yıllarca tarımla uğraştı, neredeyse insanlık kadar eskidir Anadoluda tarım. Ancak gün gelir kara sabanın yerini traktörler alır. Toprağa gübre atılmaya başlar. Ancak Anadolu halkı karşı çıkar zira Allah'ın işine karışılmaz derler. Ancak gübre atan tarlalarda ürün daha çok vermeye, gübre atanlar daha çok zenginleşmeye başlayınca işler değişir. Demem o ki yobazlık düşüncenin fikirlerin önündeki en büyük engeldir.