Soruyu hosting firmama sormuştum tatmin edici bir cevap alamadım buraya da sormak istiyorum.
Şimdi cloudflare sistemi bizim sitemize gelen kullanıcıları kendi IP adresleri üzerinden yönlendirdiği için ben cloudflare IPlerini görüyorum hem sitemde kurmuş olduğum eklentide hem de cpanel üzerinden görebiliyorum ancak analytics bakınca normal Türkiye üzerinden girilmiş onlar gerçek olarak görünüyor.
Merak ettiğim nokta siz mod_cloudflare sistemimizde aktif dediniz ve IPler sadece cloud olarak görünmüyor demiştiniz google bunları tespit ettiği için dediginiz doğru o kısmı da tam olarak anlamadım nerelerde cloud IPleri görünüyor nerelerde gerçek IPleri
Asıl sorum ise simdi biz cloudflareyi spam IPlerin sitemize girmemesi için kullaniyoruz. Ancak benim gördüğüm cloudflare IPlerini sanırım google gerçek IPlerini görüyor. Sunu merak ediyorum, herhangi bir spam IP ile sitemize saldırı yani spam saldırısı geldiği zaman ben cloudflare IPlerini görüyorum ama bu IPler googleye gideceği için sitemde halâ bir spam trafik varmış gibi görünmeyecek mi en azından google tarafından boyle görünmeyecek mi?
Tesekkur ederim.