:) Teşekkür ederim cevabınız için. Şunu da ekleyeyim, bu konuların cahili değilim, uzun yıllardır işim de dahil olmak üzere bu konularla ilgiliyim fakat SEO tamamen uzmanlık alanım değil.

Kaldı ki uzman olsam bile algoritmalar değişmekte. Gönül isterdi ki yabancı sitelerde sorduğumdaki gibi birileri birkaç veri sunarak cevaplasın ama bu şu an için mümkün görünmüyor pek. Yani ben sıfır bilgiyle sormuyorum aslında bunu, sadece yanlış bilgileri düzeltmek adına tartışma formunda ilerlemesini diliyorum.

Anadizinde de kaliteli şeyler yapabilirsiniz demişsiniz fakat örnek vermek gerekirse bir video sitesine ne kadar çalışma yaparsanız yapın, özellikle de kullanıcıların ekleme yapabildiği video harici diğer tüm sitelerde arama motorlarının gözünde yükselmek üzere yapabileceğiniz şeyler sınırlıdır.

Benim durumum da buna benzer bir durum olduğu için anadizini altdizin ile yükseltmeye çalışmaktan bahsediyorum.

Örneğin benim anadizinimde fazlaca link çıkışı olacak, içerik az olursa link çıkışları siteyi spam'e kadar götürebilir. Bu içerik azlığını blog dizininde giderebilir miyiz, google bu siteyi ayrı değerlendirir mi bunu tartışmak istiyorum.

(Yukarıdakilerin hepsi size cevap olarak değildir. Sizin cevabınız ayrı değerlendirileceğidir. Teşekkürler cevabınız için. :)