Merhaba Sowyet
Adsense konusunda yararlı olabilir. Herhangi bir eklenti olabilir eğer wordpress ise, forum içerisinden en ideal eklentiyi diğer üyelere sorarak bulabilirsiniz.
Saygılarımızla ...
Adsense konusunda yararlı olabilir. Herhangi bir eklenti olabilir eğer wordpress ise, forum içerisinden en ideal eklentiyi diğer üyelere sorarak bulabilirsiniz.
Saygılarımızla ...
Merhaba Rıdvan hocam,
Biz sunucumuzdaki durumu düzelttik şimdi o dediğimiz .php'ye girdiğimizde gerçek IP adresim görünüyor.
Ancak son bi durum var. Cloudflare güvenlik seviyesi "High" olarak ayarlanmış durumda ve hosting yetkilileri de firewall'ı benim sitem için bir üst seviyeye çıkarttıklarını söylediler.
Ben referer saldırılardan kurtulmanın çözümünü buldum işte .htaccess yöntemini ve bunun yanında filtreleme yöntemini kullanarak çözdüm ancak, şöyle bir durum var
Bazı spam IP'ler tarafından siteme giriş çıkışlar oluyor bu girişler çıkışlar analytics üzerinden görünmüyorlar. Sadece cpanelden görünüyorlar. Analytics üzerinden görsem zaten ip ban ile engellerim fakat sorum şu; ben bu iplerin hepsini tek tek kontrol edemem ki cpanel üzerinden, ki kontrol etsem de hangisinin spam hangisinin normal ziyaretçi olduğunu anlayamıyorum.
Ben bunları toplu olarak tespit edip banlamak istiyorum ancak sürekli yeni IP'ler de alabiliyorlarmış. Bıktım gerçekten :) Yok mu bunun kesin bir çözümü sizin bilginiz vardır bu konularda.