mchnakc00 adlı üyeden alıntı

o değilde bizim türk hackerler duruyormu yoksa karşılık veriyormu bizi neden savunmuyorlar internetteki binlerce site bu yüzden çevrim dışı kaldı bende bu nedir diyordum.

Hangi Türk hackerlerden bahs ediyorsun :) Türkiyede türk hackerlerden çok kürt hackerler var, ve ayrıca şunu belitmektede fayda var başkalarının programını kullanarak hack yapılmaz ve ne yazık ki Türkiye bu konuda hazıra alıştığı için karşılık verse dahi sınırlı sayıda olur.. Yani programların izin verdiği sınırlamaya göre hack yapılır. Ve yapılanların hepsi DDOS tur yoksa direk sunucuya erişilip yapılan bir hackleme yöntemi değildir. Elektrikleri gittimi DDOS durar

Ek Olarak:

SizinWeb adlı üyeden alıntı

Herkesin ortak noktası Siber Alanda bir ordu yada topluluk oluşmadığından kaynaklanıyor bügün turkiyenin bu alanda ne bir ekibi nede bir açıklaması var ancak ülkemize yapılan bir saldırıda topraklarımızı koruyan devlet ve asker varsa siber anlamdada ülkemizin çıkar ve menfaatleri doğrultusunda bu alanda görev yapıcak kişilerin olması gerekiyor bugün bankalara yapılan saldırı yarın devletin farklı hizmet noktalarına yapılırsa daha çok insanımız zarar görücektir ve devlet kendi vatandaşının haklarını ve topraklarını korumakla mükelleftir 2016 yılında bilişim alanında bazı değişimler gelicek ancak bunlar sanırım agırlıklı olarak sanal ortamdaki mali düzenlemelerle olucak diye biliyorum.

Yapacakları düzenleme Bilişim suçlarının cezasını artırmak olacak bekleyin ve görün, kendi halkına Bilişim yönünden destek vermiyen bir hükümetten bahs ediyoruz o yüzden yapılan saldırıları kınmayıp hak ettiğini düşünüyorum..