cudjex adlı üyeden alıntı

merhaba
öncelikle girişiminiz için tebrik ederim. ülkemizin böyle bir siteye ihtiyacı var.

bikaç tavsiyede bulunayım... şuanda anasayfanıza girince siteniz, satış sitesi değil de sanki haber sitesi gibi karmakarışık olmuş. anasayfaya giren kişi anasyafada kaybolmamalı. yerinizde olsam siteyi daraltır ve anasayfaya son eklenen ürünleri vs eklerdim.

ayrıca tekil satış sayfasındaki ürün detay kısmına sol alıp üye profil kısmını da sağdaki sütunla birleştirmelisiniz yoksa şua haliye site UX açısında 10 üzerinden 1 bile alamaz.

başarılar dilerim zorlu bir sektöre el attınız. sitenizi takip edeceğim potansiyele göre ben de tema satışı yapabilirim sitenizde. kolay gelsin.


Yorumunuz için teşekkür ederiz. Tasarım konusundaki tavsiyelerinizi tasarımcı arkadaşımıza ileteceğim. Ana sayfamızda blog gönderimi ve soru cevap sistemimizi aktif tutmak adına bölümler ekledik tabi yerleşim konusunda farklı alternatifler olabilir. Ürün tanıtımı veya ürünlerin daha çok sergilenmesi adına iyileştirmeler yapılacaktır.

devrimedia adlı üyeden alıntı

Script satışıda olsun içerisinde


Kategori önerilerini liste şeklinde kaydetmekteyiz. İleride seo paketleri ve makale paketleri bölümlerimiz de açılacak. Bu konularda alt yapıyı geliştirmekteyiz. Öneriniz için teşekkür ederiz.