cwt adlı üyeden alıntı

kendinizi iftiracı konumuna sokuyorsunuz
ben savunma yapan birinin saldırı, saldırı yapan birisinin savunma yapamıyacağını iddia etmedim.
"o adamların proje, oluşan saldırılara karşı güvenlik çözümleri üretmeleri gerekirken bu tür saldırılarda kullanılmaları yanlış"
zaten birçoğu darbeci, paralelci olarak görevden alındı..
Sadece amerika, çin, rusya'nın yaptığı gibi "türkiye'nin de türk hacker gruplarını desteklemesi, örtülü ödenekten ödenek ayırması" gerektiğini düşündüğümü söyledim.

Sen de unutma ki 3 kıtayaya hükmeden 600 yıllık osmanlı imparatorluğu da 5 yılda çökmuştur.
Kolay gelsin

cwt adlı üyeden alıntı

@ETicaretler bir noktaya kadar haklısınız altyapı eksikliği var ama yurtdışından bu rahatlıkla yapılabilir. dediğiniz gibi sadece rusyadan saldırı geliyorsa neden rus ip'leri engellenmiyor?
dünya genelinde bulunan türklerden bir uygulama indirmeleri istenip rusyaya karşı bu uygulamanın kullanılması sağlanırsa rusyanın a. bile koyarız. :)

Rus ip leri engellemek. Hmmm ilginç. Sen daha olaylara vakıf değilsin. Önce bu saldırıların dağıtık olduğunu kavraman gerekiyor.

Osmanlı'nın çöküşüyle bu konunun bir alakası yok. Nasıl bir bağdaştırma tekniğin var çözemedim. Sen devletin hacker gruplarına ödenek ayırıp desteklemesini düşüneceğine önce tarihini daha iyi araştır. Daha iyi öğren. Ondan sonra fikir ve çözüm üretirsen daha sağlıklı üretim yapabileceksin gibi gözüküyor.

Hala daha Türk hacker grubu, bu gruplara destekten bahsediyorsun. Birazcık hacker adını verdiğin lamerlere hayranlığından vazgeçip, bu işin gerçek ehilleri nasıl yetiştirilir nasıl bu ülkeye daha fazlası kazandırılır onu düşün. Daha sana bu konuda bir yorum yapmıyacağım. Çünkü abidik kubidik yaklaşımların benzetmelerin ve mantığın var. Sana hackerlara ağzı açık hayranlıkla yaşadığın günler diliyorum.