Merhaba,

Yanıtlarınız için teşekkür ederim, bir kaç konuyu açıklığa kavuşturmak istiyorum.

1.) E-Ticaret yazılımları tamamen ücretsiz olacaktır. Hiç bir şekilde ücret talep edilmeyecektir. (Sözleşme, Telif Hakkı, Kullanım Şartları) açıkca bildirilecektir.

2.) Hosting sunucuları tamamen Radore firması üzerinde barınmaktadır. Fiziksel sunucumuz olduğu için Hosting planlarını radore verimerkezine ait sunucular üzerinden aktifleştireceğiz. Standart olacak extra özellik extra ödeme demektir. (10 GB Disk Alanı, 50 GB Trafik, 1 Email, 1 Sub Domain) ile sınırlıdır.

3.) E-Ticaret, yazılımları bize ait olduğu için hiç bir şekilde FTP ve CPanel bilgileri paylaşılmamaktadır. Kendi sunucuların da yıllık kiralama veya lisanslı bir şekilde tek ödeme dahilinde kullanılabilir. ( Fiyatlandırma 750 TL - 1000 TL arasıdır) KDV Dahil.

4.) Ücretsiz olarak sunduğumuz bu proje içerisinde bazı arkadaşların yorumlarına istinaden yazıyorum; Bizim hiç bir şekilde menfaat yada çıkar gibi beklentilerimiz söz konusu değildir. (Aylık satış neyse % 10 komisyon alınacaktır) Bir tek bu sistem mevcuttur. Bunun harici ödeme söz konusu değildir. (E-Ticaret Yazılımı, Hosting, Teknik Destek, Anlaşmalı Kargo Firması) gibi bir çok seçeneği biz zaten sunuyoruz.

5.) IdeaSoft sisteminin admin panelini bilenler için sistemi örnek baz alabilirsiniz. 12 farklı bankanın Sanal Pos entegrasyonu, Kapıda Ödeme, Ortak Ödeme, Havale ve EFT Ödeme, Mobil Ödeme bütün ödeme sistemleri ve kargo firmalarının entegreleri mevcuttur.

6.) E-Ticaret paketi alırken A4 kağıdı üzerine yazılmış tamamen resmi ve kurumsal olarak size yazılımın 1 yıl boyunca ücretsiz olarak kiralanacağına dair, hiç bir şekilde ücret talep edilmeyeceği ve sistem üzerindeki bakım, teknik destek, anlık müdahale ve buna benzer işlemlerin 365 gün boyunca ücretsiz sağlanacağına dair maddeler yer almaktadır.

7.) Disk Alanı veya Trafik yetersiz kaldığı zaman web siteniz üzerinde extra özellik paketi satın alarak hizmetinize devam edebilirsiniz. Size bir panel oluşturacağız bu panel üzerinde zaten anlık olarak bütün herşeyi takip edebileceksiniz. Harici ödeme söz konusu değildir.

8.) Backup sunucularımız üzerinde haftalık değil aylık yedekleme sistemi mevcuttur. Haftalık yedekleme tamamen ücrete tabi tutulmaktadır.

9.) Sistem üzerinde geliştirmeler yapabilmeniz için Dosya Yöneticisi menüsü olacak ve bu menü üzerinden sistemi geliştirmek adına sadece belirli sayfalara müdahale edebileceksiniz. Sistemin geliştirmesinde katkı sağlayan kişiler Geliştirici mühürüne sahip olacaktır. Ana resmi sitede ise Geliştirici olarak görünecektir.

10.) OpenCart, PrestaShop ve Magento yazılımlarının sistem işleyişini ve geliştirmeye açık olarak yapılandırmalarını baz alarak örnek e-ticaret yazılımını kıyaslayabilirsiniz. Hemen hemen aynı eşit değerliğe sahip ancak hazır değil tamamen sıfır kodlama yapısına sahiptir.

11.) Saldırı ve Attack için sunucularımız da Mitigation sistemi mevcuttur. (BotNET, DDOS) gibi saldırılara 100 MBit'e kadar filtreleme sistemi mevcuttur.

Bir kaç eksta bilgi ekleyeceğim. Şimdi bazı arkadaşlar diyor ki kazancınız nedir? Zaten herşey açıkca belirtilmiştir. OpenCart ücretsiz ve geliştirmeye açık ancak yazılım bilginiz var ise modül ve eklenti yazabilir sisteminizi geliştirebilirsiniz. Bunu da örnek olarak baz alabilirsiniz.

Karımız ne olacak? Ciro neyse % 10 komisyon alınacak. SADECEON yada benzeri sistemler de nasıl işliyor ise sistem buda O şekildedir. Herşey açıkca belirtilecek kişiler bunları okuyup da aklına yatan var ise hizmet alacak bu kadar eleştirmeye gerek yok.

Limited firması, olarak faaliyet gösteren bir şirket ve alınacak hizmet her ne olursa olsun fatura kesilecek şekilde ve sözleşmeye dayalı bir şekilde tarafınıza sunulacak, 7/24 ücretsiz ve hiç bir şekilde karşılık beklemeksizin gerek yazılımsal gerek ise bilgi konusun da 3 farklı arkadaşımız gece hizmet verecektir. Gündüz zaten 11 kişi faaliyet gösteriyor. Telefon desteğimiz olmayacak. E-Mail ve TICKET sadece.

Biz burada hosting, ve yazılımı karşılıyoruz. Siz ufak çaplı bir şeyler satmak istiyorsanız hizmeti alır kullanırsınız. Kimse sizden bir ödeme talep etmez yada beklemez. Kendi sunucunuz da veya hosting panelinizde kullanım hakkı için lisanslı bir hizmet satın alabilirsiniz.

Yani pek fazla eleştiriye dayalı yorumlara gerek olmadığını düşünüyorum. Konu bu ara askı da olduğu için yapılandırmalar devam ediyor vakti geldiği zaman faaliyete girdiğimiz zaman zaten konu aktif edilecek ve web sitesi üzerinden herkes anlık herşeyi görebilecektir. Ankara içerisinde ikametgah eden kişiler de açılışa gelip katılabilirler. Seminer ve eğitimler dahilinde herşey rayına uygun bir şekilde ilerleyecektir.

Zamanı geldiği zaman bu kadar eleştiri yapan arkadaşların da mutlaka sistem üzerinden bir talep oluşturacağını düşünüyorum. Tabi ancak bugün burada yazılanlara kulak asmadan gereken hizmet neyse onu sunacağımızı ümit ve kısmet ediyorum.

İlgi ve alakanız için teşekkür ederim.