BCanKARA adlı üyeden alıntı

Bu verilen örnekler sadece resmi boyutlandırıyor yani tarayıcı yine 1000px genişliğindeki resmi indirecektir daha sonra istemciye(kullanıcıya) 500px olarak gösterecektir. Hız vs dediğiniz için bu açıklamayı yapıyorum. Senin resim işleme olayına ihtiyacın var yani gerçekten resmi 500px boyutuna indirecek bir kod. Bunun için yeterli bilgin olmadığını görüyorum. Bir eklenti bulursan iyi olur.


Yok hız derken şunu kast ettim kardeşim şimdi wp admin paneli eski haline göre çok gelişti herşey ajax 690px genişliğinde post entry kısmı var bahsetmiştim

eklenen resimler 690pxden küçükse, post alanında küçük görünüyor yani ben full-width post content image olayını yapmak istiyorum

yazım hızına gelince tek sayfada 50-60 tane görsel paylaşıyorum yani yazı yazarken elle resimleri full-width yapmak yerine otomatik bir eklenti-kod arayışı içine girdim hız kastım bu oluyor.

ajax falan dedim o kısmı pek anlamadıysan yazi içine bi resim eklendiğinde normal windows penceresi küçültüp, büyültür gibi resmi boyutlandırıyoruz yani bu azda olsa vakit alıyor yazarlar falan fişman.

umarım derdimi anlatabilmişimdir :D