dombul.com olarak 9 ayı aşkın bir süredir boşa düşecek Türkçe domainleri ücretsiz olarak her gün aksatmadan yayınlamaya devam ediyoruz. Bu süre içerisinde sitemizi aktif olarak kullanan yüzlerce kullanıcı, en güzel Türkçe domainleri sitemizden bulup çok ucuza kayıt edip, yüzlerce, binlerce TL karşılığında satarak çok ciddi kazançlar elde etti.

Yakın zamanda hayata geçirdiğimiz "kelime abonelik sistemi" ile de, kullanıcılarımızın en çok ilgilendiği birkaç kelimeyi içeren domainleri her gün e-posta ile otomatik olarak gönderiyoruz. Bu sayede en çok ilgilendiğiniz alanlardaki domainleri kesinlikle gözden kaçırmamış oluyorsunuz!

Sistemimiz açıldığı ilk günden bu yana davetiye usulü ile çalışıyor. Sistemimizi en çok ihtiyacı olan kullanıcılara sunmak en büyük arzumuz. En baştan beri de kısıtlı imkanları ile domain alıp satmaya çalışanların yanında olduk ve olmaya da devam edeceğiz.

İhtiyacı olabilecek wmaracı kullanıcılarına, normalde haftalar sürebilen davetiye sırasında bekletme sürecini yaşatmayarak, en kısa sürede özel mesaj yoluyla davetiye kodlarını dağıtmaya karar verdik. Eğer siz de dombul.com'un sunduğu faydalardan ücretsiz olarak faydalanmak istiyorsanız tek yapmanız gereken bu başlığın altında davetiye talebinizi iletmek. Arkadaşlarımız en kısa sürede kayıt olurken kullanacağınız davetiye kodunuzu özel mesaj yoluyla iletmiş olacaktır.