sovetski adlı üyeden alıntı

Niyetiniz iyi ama bir taraftan diğer kişilerin hakları yeniyor. Diyelim film sitesi için gerçekten bu işi becerecek birisi var ve mesela film.com alan adını almak istiyor, para peşinde olan birisi bu alan adını alıp boşuna saklıyor üstelik aldığı fiyatın 10 katına satıyor bu domaini. Artık para kazanmak için ne varsa el atıldı ..

Maksat katiyyen konunuzu baltalamak değil yanlış anlamayın fakat bazı insanlara yazık ...


Merhabalar. Hassasiyetinizi anlıyoruz, fakat işin bir de öteki boyutu var. Şöyle ki, parası olan insanlar zaten genelde bizim dombul.com'da ücretsiz olarak herkese sunduğumuz sistemi yalnızca kendi kullanımlarına özel olarak kodlatıyor ve kullanıyorlar. Dolayısıyla çoğu güzel domainden zaten bu işi kıt kanaat, dişinden tırnağından artırdıklarıyla yapan insanların haberi bile olmuyor.

Biz de bundan 1.5 yıl kadar önce tam olarak da bu bahsettiğim kategoriye giriyorduk. Tek farkımız, ben yazılımcılık da yapıyordum ve böyle bir sistem geliştirebileceğimizi düşündük. İlk başta biz de yalnızca kendi kullanımımız için geliştirdikten ve 5-6 ay kadar kendimiz için çok faydalı bir şekilde kullandıktan sonra bu sistemin bize sunduğu faydayı bencillik yapmayarak herkesle paylaşmaya karar verdik.

Dolayısıyla aslında biz bu işin geçmişte kaymağını yiyen birkaç insanın ekmeğine daha fazla yağ sürmedik, tam tersine ekmeği herkese daha eşit paylaştırma gibi bir misyon edindik. Zaten bugün geldiğimiz noktada da artık yayınladığımız her bir güzel domaini çok daha fazla insan görüyor ve godamanların cebinde kalma ihtimali eskisine göre hayli az.

Yine de geri bildiriminiz için teşekkür ederiz.