İstanbul Sabiha Gökçen yakınlarında ücretsiz seo eğitimi verilecektir. Eğitimler sertifikalı olup kursa katılan her katılımcıya ücretsiz Seminer Katılım Belgesi verilecektir.

İlk eğitime sadece 3 kişi alınacak olup talebe göre eğitimlerin devamı düzenleneceğinden ilk eğitimler sadece referans amaçlı ücretsiz verilmektedir.

Eğitim sonrasında eğitime katılan arkadaşlardan tek isteğimiz edindikleri tecrübe ve eğitim kalitesi hakkındaki düşüncelerini buradan paylaşmalarıdır.

Eğitime katılmak isteyenlerin PM den mesaj atmaları;

Ad Soyad:

Yaş:

Telefon:

Neden SEO eğitimi almak istediğini açıklayan bir iki cümle:

Bilgilerini göndermeleri gerekmektedir.

Eğitim tarihi kursiyerler katıldıktan sonra buradan duyurulacaktır.

Not: Talep 3 kişiden fazla olursa ilk PM gönderen ve gerekli şartlara uygun 3 kişi olarak seçilip nickleri ile buradan duyurulacaktır.

Gerekli şartlar; temel bilgisayar bilgisi, katılımcıların mevcut bir sitelerinin olması, isteklilik, analitik düşünebilme yeteneklerinin olmasıdır. PM gönderen adaylar ile yapılacak ön görüşme neticesinde belirlenecektir.

Saygılarımla

Ek Olarak: Kısa bir bilgi: Eğitimlerden memnun kalınması ve talep gelmesi durumunda cüzi bir ücretle eğitimler devam edecektir. (Yeni katılımcılar için.)

Eğitim Temel SEO konularından, ileri düzey SEO sırlarının açık ve net paylaşılmasına, özgün ve SEO uyumlu semantik makale nasıl yazılır gibi detaylara yönelik olacaktır. Ağırlık daha çok ileri düzey SEO şeklinde olacaktır.

Bu nedenle 3 aşamalı bir eğitim süreci düzenlenecektir.

1- Temel SEO,

2- İleri düzey SEO

3- Semantik ve SEO uyumlu makale nasıl yazılır?

4- Özgün içerik nasıl üretilir? Video Resim üretimi ve optimize edilmeleri...

Saygılar