KingStar hocam Katılıyorum ayrıca şunuda kendi adımıza paylaşmak istiyorum biz Ekip olarak ortak olmadığımız e-ticaret projelerine seo hizmeti sağlamıyoruz. Seo yaptığımız sektörlerde söz sahibiyiz icraatlarımızda ortadadır. seo konusunda başarı gösterenler zaten forumlarda 5 - 10 lira için ağız bükmezler. Muhakkak ya başarılı bir projenin başındadır yada kendi projelerini geliştiriyordur. her sektöre aynı seo stratejisi ilede yaklaşılmaz bununda bilincinde olmak lazım seo uzmanları seo'da başarılı olsa kendileri çıkar cümlesine cevaben...
Kaç Çeşit Seo Danışmanı Türü Var.
1. Sadece Kendi projeleri için Seo çalışması yapan, kimseyle pek işi olmaz zaten çokta atıp tutmaz hedefine odaklanmış sonuç bekliyordur. - Zararsız
2. Benim işim Seo diğer sektörlerden anlamam ama yinede başarı gösterdiğim çok fazla sektör var. seo uyumlu site ve stratejiler geliştirerek danışmanlık yapabilirim. şeklinde düşünenler = Bütçeniz olduğu sürece Faydalıdır. ama bu bütçeler emin olun 50- 100 lira değildir.
3.Seo Danışmanı olduğuna inananlar, kulaktan dolma ve "Dene Sonuç al Taktiğini hiç uygulamamış" Konunun başında da bahsi geçen şahıslarda bu kategoriye giriyor. UZAK DURUN ! Ayakta Emlak İşi yapanlar gibi
Son olarak söylemek istediğim her sektörde tartışmasız güzel paralar kazanılıyordur. Eğer siz işinize yatırım yapmıyorsanız bu seo danışmanlarının suçu değildir. bütçenize göre hareket eder. 1 lira verip 10 liralık iş bekleyemezsiniz.
Nasıl avukatın davalarınız da size danışmanlık etmesini istiyorsanız. nasıl kendi muhasabenizi tutamayıp muhasabeci çalıştırıyorsanız. Seo Danışmanlığıda böyledir. 3 aylık 6 aylık plan yapılmaz.