lostyazilim
tr.link

Mide bulandıran Webmaster sözcüğü

17 Mesajlar 2.002 Okunma
acebozum
tr.link

blogagaci blogagaci Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 28.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek esnaf
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad A** G**
  • Mesajlar 413
  • Beğeniler 158 / 123
  • Ticaret 2, (%100)
shateiel Kendime webmaster demeli miyim? Ya da kendimi bir webmaster olarak görmeli miyim bilmiyorum ama. 98 lerde mynet hazır site aracının html editörü ile site yapıyordum düşün :)
Forum - toplist - portal siteleri açtım kapattım.
Ücretsiz hostingler kullandım.

Ama bu seocuların ne yaptığını bende bir türlü anlamadım.

elektronikssl
reklam

erkolay erkolay webmaster.bbs.tr Kullanıcı
  • Üyelik 13.04.2012
  • Yaş/Cinsiyet 47 / E
  • Meslek Hosting, Domain, Marka, Patent
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad S** E**
  • Mesajlar 972
  • Beğeniler 134 / 216
  • Ticaret 20, (%100)

shateiel adlı üyeden alıntı

Artık webmaster demek "seocu" demek.

5 dk önce mybb ile ilgili bir konu açtım daha doğrusu mybb'den çok mysql alanını ilgilendiren. Açmadan önce iş arayanlara baktım. İlk 5 sayfada sql ile ilgili sadece 1 kişi iş ilanı açmış. Geri kalan hepsi "kurulum yaparım, seo yaparım, yedek alırım, c/p işleriniz yapılır". İlanım seo ile ilgili olsaydı eminim şuan yorumlar 2. sayfaya gelmişti.

Gerçekten yazılım dili bilip şu işlerle uğraşan çok çok çok az kişi var. Geri kalanda arkadaşın dediği gibi tamamen fasa fiso.

MyBB, Türkiye'de yeterli destek platformlarına sahip değil. Birkaç tane var da patır patır düşüyorlar.

Bu alanda kendinizi yetkin görüyorsanız ve ekip kurabilirseniz bir portal+forum açın. O zaman buralarda ilana da gerek kalmaz. Kendi sitenize müşteriler gelir zaten.

Yine başka forum sistemlerinde de yetkinseniz, işin içine onları da dahil edebilirsiniz. Mesela smfandmybb.com diye bir domain müsaittir herhalde.

egebesiroglu egebesiroglu Ege Beşiroğlu Kullanıcı
  • Üyelik 26.09.2015
  • Yaş/Cinsiyet 21 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad E** B**
  • Mesajlar 822
  • Beğeniler 33 / 243
  • Ticaret 31, (%100)
ya arkadaşlar buradakilerine inanmayın asla ! akıl var mantık var seo ne demek? arama motorunda 1.sırada veya üst sıralara çıkmak demek değil mi?
Peki googlea seo yazın bakalım kim 1.sırada arkadaşlar dediğim gibi buradakilerine inanmayın madem çok iyi biliyorlar Seo kelimesinde 1.sırada çıkısınlar BU İŞİN TEK GERÇEĞİ WEBTURES'TİR!

Ticarette hızlı olan değil, fırsatı erken gören yol alır.

Caesar Caesar ich bin /root Kullanıcı
  • Üyelik 24.08.2015
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Bilgisayar Mühendisi
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad O** B**
  • Mesajlar 837
  • Beğeniler 77 / 558
  • Ticaret 10, (%100)

blogagaci adlı üyeden alıntı

shateiel Kendime webmaster demeli miyim? Ya da kendimi bir webmaster olarak görmeli miyim bilmiyorum ama. 98 lerde mynet hazır site aracının html editörü ile site yapıyordum düşün :)
Forum - toplist - portal siteleri açtım kapattım.
Ücretsiz hostingler kullandım.

Ama bu seocuların ne yaptığını bende bir türlü anlamadım.

Mynet 1999 martta aptal bir sistem olarak açıldı 2000 de sistemini geliştirmeye başladı.

Siz nasıl 1998 de kullandınız o editörü :)
blogagaci

kişi bu mesajı beğendi.

>/dev/null 2>&1
wmaraci
wmaraci

blogagaci blogagaci Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 28.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek esnaf
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad A** G**
  • Mesajlar 413
  • Beğeniler 158 / 123
  • Ticaret 2, (%100)
ceasar hocam şimdi yalancı durumuna düşmeyelim. Benim tek hatırladıgım internet kafelerde falan oyun oynayıp ara sıra da mynette oyle dandik siteler yapmaktı ki ben bunu 98 olarak hatırlıyorum yanlış hatırlıyor da olabilirim tabi yaşlılık hocam. :)

shateiel shateiel Biologist Kullanıcı
  • Üyelik 03.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Biyolog
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad D** K**
  • Mesajlar 1703
  • Beğeniler 659 / 509
  • Ticaret 9, (%100)

erkolay adlı üyeden alıntı

MyBB, Türkiye'de yeterli destek platformlarına sahip değil. Birkaç tane var da patır patır düşüyorlar.

Bu alanda kendinizi yetkin görüyorsanız ve ekip kurabilirseniz bir portal+forum açın. O zaman buralarda ilana da gerek kalmaz. Kendi sitenize müşteriler gelir zaten.

Yine başka forum sistemlerinde de yetkinseniz, işin içine onları da dahil edebilirsiniz. Mesela smfandmybb.com diye bir domain müsaittir herhalde.

Hocam yetkin olsam bu işi bilen birini aramam değil mi? Mybb forum altyapısı kullanan forum sitemde mysql hatası aldım. Bunun çözümü için birini arıyorum. Yanlış anlamışsınız.
erkolay

kişi bu mesajı beğendi.

erkolay erkolay webmaster.bbs.tr Kullanıcı
  • Üyelik 13.04.2012
  • Yaş/Cinsiyet 47 / E
  • Meslek Hosting, Domain, Marka, Patent
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad S** E**
  • Mesajlar 972
  • Beğeniler 134 / 216
  • Ticaret 20, (%100)

shateiel adlı üyeden alıntı

Hocam yetkin olsam bu işi bilen birini aramam değil mi? Mybb forum altyapısı kullanan forum sitemde mysql hatası aldım. Bunun çözümü için birini arıyorum. Yanlış anlamışsınız.

Ben nerede ne aradığınızı görmedim. Kusura bakmayın.

İsterseniz, sitenizdeki hataları gözden geçirebilirim. Konunuz neredeydi? Veya özel mesajla detay verirseniz yardımcı olmaya çalışayım.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al