cwt

haberlerde çıkmıştı ama madem bir şeyler görmek istiyorsunuz, akıncılar'ın kim olduğu ve konuda yazılmış cyber-warrior linklerini verenlerin de bunların kim olduğunu, en azından forumlarda takılıp da bildiklerini varsayarak şunu alıntılıyorum:

DEVLETLE İLİŞKİLERİNİ GİZLEMİYORLAR
Akıncılar grubunun internet sitesi olan “cyber-warrior.org’da” “TIM’in başlıca amaç ve görevleri internet üzerinden inanç ve ahlaki değerlerimize saldırı yapan, saf beyinleri bulandırmaya yönelik içerikler bulunduran yayınlarla mücadeledir. Türkiye aleyhtarı yayınlar, toplum ve kamu vicdanını olumsuz etkileyen durumlar da misyon kapsamındadır” diye belirtiliyor. Sitede yer alan “Burada detaylarını belirtmeyeceğimiz birçok gizlilik dereceli dokümanı ilgili makamlara teslim ettik” ve “Cyber Security bünyesinde gov.tr ve pol.tr gibi birçok resmi kuruma ücretsiz güvenlik desteği sağladık” ifadeleri Akıncılar grubunun çeşitli devlet kurumlarıyla ilişkide olduğunu ortaya koyuyor.

http://www.birgun.net/haber-detay/devletin-makbul-hacker-lari-61827.html

ek olarak, kimseye karşın cevap vermedim, genel yazılanlara bakıp kendi fikrimi yazdım. savunmamanıza rağmen (öyle diyorsunuz) üstünüze alınmanız şaşırttı ama sorun değil. :)