1.5 yılı geçti yayındayız alan adımız ise 04.02.2010 tarihinden bu yana aktif. teknoloji haberleri üzerine yazıyoruz, günlük tekil ziyaretimiz 5000 sayfa izlenimimiz ortalama 10000 civarı seyretmekte aylık sayfa izlenimimiz 200k üzerine çıkıyor. Her bir adsense başvurumuzda bugüne kadar sıklıkla politika ihlalinden reddedildik. Siteyi Adsense sahibi bir çok kişiye incelettik ama sorun bulamadılar. Google`a geri bildirimler gönderildi ancak geri dönüş alamadık. Biz yönetimde 2 kişi olarak siteye bakıyoruz ortağım yazılımcı ben ise 1.5 yıldır webtekno gibi çeşitli yerlerde editörlük yaptım. İçerikler alıntı değil, sitede eğer bulacak olursanız 1 adet alıntı vardır onunda altında adres ve link yönlendirmesi var. Ki bu sorun bu alıntıdan önce vardı. Biz o kadar bıktık ki ben kendi yazdığım her bir haberi 25 defa okumuşumdur, artık tek istediğimiz sorunun tespit edilmesi ve biz bunun karşılığında ücret ödemeye yada ücretsiz banner vermeye hazırız yeter ki sorun çözülsün.:(
Siteyi buradan inceleyebilirsiniz.
Not Site açıldığında 24 saatte bir ekrana gelen reklamın politika ihlali olduğunu biliyoruz ancak o reklam yeni eklendi yani ihlaller o reklam eklenmeden önce devam ediyordu. Ayrıca site Google üzerinden banlı değil. İlk onay alınalı çok uzun zaman oldu ikinci onayı vermiyorlar, Youtube üzerinden gelir elde ediyoruz.