Proje güzel, isim güzel, akılda kalıcı bir isim fakat Gıdabilimi.com'a ziyaretçi gidebilir. Bir şekilde bilinç kelimesine vurgu yapmalı, diye düşünüyorum.

Site tasarımı hoş değil ve konular özenle yazılmamış. İki yana yaslama olayına karşıyım çünkü mobil cihazlardan girince, kelime aralarında saçma sapan boşluklar oluşabiliyor.

Tavsiyem profesyonel bir temayla, konuları daha profesyonelce yazmandır. Yani; site açılmış, üç beş makale eklenmek için makale eklenmiş ve özenilmemiş gibi gözükmesin diye diyorum.

Bu bağlamda;
-Görsel boyutları ve kalitesine çok dikkat edilmeli.(Kalite derken kb olarak bahsetmiyorum. İçeriği yansıtması açısından diyorum.)
-Makaleler kısa tutulmamalı(200+ kelime) ve açıklayıcı bir şekilde olmalı.
-Okunabilirlik yada yeni neslin okuma anlayışına bağlı olarak yazıların uzun paragraflar yerine kısa paragraflar halinde yazılması gerektiğini düşünüyorum.(Mesut Özdil mi ne denen bir herif var genelde bu şekilde yazıyor...)
-Site arkaplanı bu sitenin arkaplanı gibi sade bir renk olsa iyi olur fakat ben temanın tamamını değiştirmen taraftarıyım.
-Üyelik olayını kaldır bence gerek yok. Sadık ziyaretçi zaten geri gelecektir üye olmaz artık kimse.

Başarılar dilerim.