bygarip adlı üyeden alıntı

ben programı eskıden beri kullanıyom herkese tavsiye ederım Muhammed arkadasımız saolsun hit programını yenılemıs eskısınden daha ıyı olmus


Çok teşekkürle iyi günlerde kullanının bende elimden geldiğince eksik ve hatalarını gidermeye çalışıyorum

Bu sorunların giderilmesinde ekran görüntülerini ve hata kodlarını bana ulaştıran tüm kullanıcılarımıza teşekkür ediyorum.

Birde şu an itibari ile programın daha stabil çalışması ve yapılan güncellemelerde isim şifre sormadan otomatik olarak güncellemeyi alıp çalışmasına devam edebilmesi için programın bulunduğu Görsel Hit klasörü içerisine BeniHatirla.xml şeklinde bir dosya konulmuştur.Bu dosya elinizdeki program klasörü içerisinde bulunmamaktadır.

Bu dosyayı edinmek için program klasörünü komple pcnizden silip yeniden rarlı dosyamızı konuda verilen linkten indirerek progarmın yeni versiyonunu buradan çalıştırmanız gerekmektedir.

Bundan sonra sizi hem açılışta hatırlama işlevini yerine getirecek hemde güncellemelrde isim şifre sormadan güncellemeyi alıp çalışmasına devam edecektir.

Windowsla beraber başlat özelliğinin çalışabilmesi için ise;
Program klasöründe bulunan Pound-Sterling-blue.ico dosyasını xp kullanıyorsanız c:/windows/System32 klasörüne win7 kullanıyorsanız c:/windows/sysWOW64 klasörüne ve system32 klasörlerine kopyalamanız gerekmektedir.

Bunu yaptıktan sonra pcnizi ilk açtığınızda da eğer beni hatırla ve windowsla beraber başlat kutucuklarını doldurmuş iseniz program kendiliğinden açılıp logon olacak ve çalışmaya devam edecektir

Tüm bu işlemleri yapmanız için verdiğim rahatsızlıktan dolayı kusurumu hoş görün arkadaşlar.

Saygılarımla

Muhammed Ravullu