-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
ARGE
-
-
Ad Soyad
F** Ç**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Arkadaşlar bana kullanımı ücretsiz olan(vbulletin gibi lisans sorunu olmayan) bir forum altyapısı lazım. Temaları veya diğer eklentileri yaygın olan bir forum sistemi, birde wordpress için kullanıcılara rütbe verebileceğim, grup yapabilecekleri bir tema önerisi rica ediyorum. Bunları themeforest'ten satın alabilirim.
Teşekkür ederim şimdiden.
Regex
SEO & Law Consultant
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Avukat
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
106, (%100)
Forum konusunda tema satın alacak kadar bütçeniz varsa, ikinci el ve fakat güvenilir, 3.8.x bir lisans bulup vBulletin'den şaşmamanızı öneririm. MyBB gibi ücretsiz alternatifler var ancak (benim gözümde) XenForo gibi ücretli ve yeni nesil teknolojiyle kodlanan sistemler de dahil olmak üzere vBulletin 3'ün yerini tutabilecek başka bir forum sistemi yoktur.
Regex
SEO & Law Consultant
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Avukat
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
106, (%100)
O zaman MyBB derim. SMF gibi amatör alternatifler düşünüldüğü zaman iş görebilir ancak yine de vBulletin tadını vermeyeceği kesin.
Regex
SEO & Law Consultant
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Avukat
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
106, (%100)
MyBB üzerinde vBulletin'e benzetilmeye çalışılan temalar görmüştüm. SMF dediğimiz sistem özellikle SEO konusunda dezavantajdır ve hiçbir yararını göremezsiniz. Eğer ikisi arasında kalacak olursanız SMF'e kıyasla, free sistemler içerisinde de daha iyisini deneyimlemediğim için evet, MyBB diyorum hocam. Ama bir kez daha tekrarlıyorum: XenForo dahil hiçbir forum yazılımı vBulletin 3'ün tadını vermez.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
ARGE
-
-
Ad Soyad
F** Ç**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Veya bu forum sistemini Wordpress'in kensi içinde de yapabilirim. Ama bana öyle bir tema lazım ki, Üyeler grup kurabilmeli
Üyeler rütbe sahibi olmalı(puanlamayla veya farklı kriterler ile olabilir)
Üyeler mesajlaşabilmeli...
Bu arada ne yapacağımı merak ederseniz eğer, bizim kuzenin Cs1.6 serveri var onun için web sitesi yapıcam hocam.