-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
C** Ş**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
Arkadaşlar başlıkta ki değerde bir kelimenin .com uzantılı domaini bir süredir bende . İngilizce bir kelime . Yabancı domain tecrübesi olan arkadaşlar fiyatlandırma konusunda yardımcı olabilir mi acaba. adwords değerlerinin yanıltıcı olma ihtimali varmıdır ? Konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim .
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
MCPD
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
aranma hacmini nereden öğrendiniz
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
öğretmen
-
Ad Soyad
S** Ç**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bu adres ne peki. Madem com adresi sizde adresin ne olduğunu söylemenizde bir sakınca yok.
Ücretsiz tanıtım yazınızı yayınlıyoruz.
braveturks@gmail.com Ayrıntılar için iletişime geçiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
C** Ş**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
google adwords trafik tahminlerinden. az önce farkettim bende . tamam değerli olduğunun farkındaydım ama bu kadarını tahmin etmemiştim. türkçe haber kelimesinin aranma hacmine yakın bir değeri var .
Ek Olarak: hocam .com fakat .net .org ve bütün uzantıları şaka gibi boşta , bir kaç saat sonra temel uzantıları alınca söyleyebilirim ancak . özür dilerim . sadece öğrenmek istediğim bu google trafik analizinin doğruluğu ve domainin edeceği ortalama fiyat ona göre sedu da satışa koymak istiyorum.
fenomen
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
internet
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
iş aranma hacmiyle bitmiyor dostum bendede 44 milyon aranma hacimli com uzantılı ingilizce domain var 1 sene site açık kaldı 500 tekil hiti gecemedim. kelimemdede 10. sayfadan yukarı çıkamadım. yani anlayacağın çok yaşlı olmak gerek ing de üsttümdeki sitelere bakıyorum en genç olanı 9 yaşında.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
C** Ş**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
yok amacım tutturmak falan değil , farklı bi proje için marka düşünürken bi sürü domain almıştım bu da onlardan biri. kullanacağımız domaine karar verdik . diğerlerini de satmak istiyorum ,fiyatlandırma için de analizlere bakıyorum fikir almak istedim. 1 senede tutulmak diye birşey hiç bir iş için zaten mümkün değildir. a-d-lt yada w..ez değil ise ve havadan hit bekliyorsak. Neyse :D önemli olan ederi ne olur belli bi piyasası vardır pek tabi öğrenmek istediğim sadece bu bilen arkadaşlar varsa yardımcı olmalarını bekliyorum. 100$ mı 1000$ mı 10000$mı ?
m2oyna
turkiyesifa.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Bilgi İşlem
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
dediğiniz domain " aranankelime.com " ise iyi bir seo ile kazanç kaynağı olabilir. Domaini kategorisinde bir yerde tanıtman iyi olacaktır.Alıcılar kendisini gösterecektir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
C** Ş**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
evet aranankelime(dot)com şeklinde ve subdomainle alıp başını gidecek sonu gelmeyecek bir anlamı var. atıyorum yaris.oyunlari.com giydirme.oyunlari.com gibi sub alımına özel bir domain . olmazsa diğer uzantılarını alıp öylece yayınlar fiyat alırım .