-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
öğretici
-
-
Ad Soyad
A** H**
-
-
-
Ticaret
32, (%94)
ya ben algılayamadım mesajınızı kusura bakmayın hatta özür dilerim ya... alakasız baslık oldugunu düşünmüyorum alexa 14 günde bukadar düşerle alexaya tokat gibi cevap demek arasında cok fark görmedim yani çünki site 14 günlük ondan dolayı o baslıgı uygun gördüm
1 kişi bu mesajı beğendi.
işte buu
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
öğretici
-
-
Ad Soyad
A** H**
-
-
-
Ticaret
32, (%94)
teşekkürler valla sizin yazınızı okumadım bie desem yeridir diger arkadasınki okuyup direk cevap vermiştim benim mesajlarımı veya konularıma bakacak olurusanız ben kırmaktan incitmekten ve sevyesiz ve saygısız cevaplardan konulardan hep kacarım yaptıgım şeyi boş birseymiş gibi veya bunu herkes yapıyormus gibi gözterildiginde deger görmediginde kızıyorum emek herzaman iyi cevaplara süslenir
işte buu
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
serbest meslek
-
-
Ad Soyad
E** Ö**
-
-
-
Ticaret
50, (%100)
Arkadaşlar bazı yanlış anlaşılmalarla gerginliği arttırmayalım.
Alexa konusuna gelince, siteyle ilgilenmediğiniz sürece bir yere kadar... Bir yerden sonra çakılmanız kesindir. Ayrıca alexa öyle bişeydir ki bi tokadını yerseniz toparlanmanız zor olur. Yani eski değerleri dönerken daha çok süre geçer...
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
öğretici
-
-
Ad Soyad
A** H**
-
-
-
Ticaret
32, (%94)
haklısınız hocam nediyeyim kavgada dayak yemekde vardır dayak atmakta:) neyse ki bu kez ilk tokatı atan benim sanmam gerileyecegini cünki oraya yatırım yapıyorum 64 kitap yayınladım 150 cevapla percinlendi ve cevaplar zaten organik ve sitenin reklamı en büyük rakibimde ve diger rakibimdede back linkim var bu site hızlı oldugu kadar düşecek sadece hızı geriletebilir birde benim tüm sitelerim zaten alexada ve googlede iyi yerlerde bunu kısa sürede yapıp ve 14 gün gibi kısa bir sürede anahtar kelimeyle 11.sıraya girmek googlede bence iyinin çok üstü saygılarımla
işte buu
BCanKARA
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Alexa değerini yeni site için düşürmek değil orada sabit tutmak biraz problem. Yeni siteler genelde ziyaretçi aldıkça 8-10k lara hiç bir şey yapmadan çıkabilmekte fakat bir süre sonra hızla geri düşebilmekte. Ayrıca bunlar çok da övünülecek şeyler değil. Sitenize girdim ve çıktım biraz daha tasarıma önem verilebilir hocam. :) Bu arada beni tutabildiğiniz zaman başarılısınız demektir.
Not: Beni derken aktif internet kullanıcısını.
Başarılar dilerim. Kolay gelsin...
blogagaci
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
esnaf
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Ne tür çalışmalar yaptınız bilmiyorum ama doğal yükselme değilse tekrardan yükseleceğini düşünüyorum. Diğer yandan alexam çok düşük diyen siteleri de çok görüyoruz. Sayfalarında son üç konularında bir tane yorum yok. Kimse gelip okumadıktan sonra bir yorum yazmadıktan sonra varsın ilk sırada olsun alexa ne b.ka yaradı.?
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Seo
-
-
Ad Soyad
F** H**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Alexa webmasterların değer verdiği en değersiz şeydir.Ne gerek var alexaya ben kazandıgım hite ve paraya bakarım.Bu site aylık 2-3 k kazandırmıyorsa o zaman alexa foss demektir kardeşim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Web
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Alexa; yıllardan beri var olan ama halen ne işe yaradığı bilinmeyen bir site. Kapısı açık bir odanın içinden elmayı almak gibi. Kapı anahtarı var, içerideki hedef var ama hedefin bir katkısı ve faydası yok. Başarı bunun neresinde?
Bir ara merak salıp, düşürmeye çalıştım bir faydasını görmedim. Alexa'm çok düşük, kazancım hitim arttı diyen duymadım. Tek amacı site satışlarında bak Alexa'm düşük, iyi bir site satıyorum diyen göz boyayan sayılardır.
iyi.