UNKEF adlı üyeden alıntı

Öncelikle aranmaya uygun bir kelime, domain şart. Çok büyük önemi var.

Mesela matematikdersleri.com, rehberlikdersi.net vb.

Geri kalanı zaten teknik aşama.


SEO açısından bakarsak, hatta arama sonuçlarından tıklanma açısından bakarsak dediğiniz kesinlikle gerekli ama ben daha çok markalaşmayı uygun görüyorum. Bir blog için dediğiniz tamamdır ama daha farklı projelerde bence biraz markalaşabilecek isimler olmalı. Yine de seo konusunda haklı olduğunuzu yazayım ki başka arkadaşlar faydalansınlar. :)

yenerberktas adlı üyeden alıntı

Bir öğretmen olarak fikirleri takipteyim. Benim yaptığım siteler daha çok öğretmenler için ama online soru cevap sistemine soru yazıyor ve öğrencilerimle beraber çözmek faydalı oluyor.


Eğer webmaster iseniz ve bu işten para kazanmak istiyorsanız, günün birinde öğrencilere de yönelmenizi tavsiye ederim. Öğrencilerin öğretmenlere nüfus olarak oranı buna güzel bir sebep bence :)

RadiKaL adlı üyeden alıntı

Kendim bu projenin peşindeyim bak kıymetini bil. Rakip ol istedim bana :)


Merak etme konularıma yazan çoğu kişinin ismi aklımda kalıyor ve bir iş arkadaşı bağı oluşuyor ister istemez :)) fakat hiç kimseyi rakip olarak görmemeyi daha uygun buluyorum. hiçbir zaman bir şeyin tamamen aynısını oluşturamaz insan istese dahi bana göre. oluştursak bile, yöneticilerin kişilikleri farklı bir kere değil mi? o halde herkes birbirine destek olabilir. yani reklam alma verme gibi işlerde yardımlaşabiliriz ileride hard rakip olmak yerine :) Tatlı rakipliğe hiç sözüm yok, o ayrı kefede :)))