lostyazilim
tr.link

Bu Kelime Başı Makale Yazımı nedir ya

12 Mesajlar 1.862 Okunma
acebozum
tr.link

drcag drcag WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 05.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek doktor
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad M** E**
  • Mesajlar 738
  • Beğeniler 3 / 107
  • Ticaret 2, (%50)
Ben anlayamıyorum bu kelime başı ücretlendirme yapan kendini makale yazarı sananları.
Yok 100 kelime şu kadar yok 200 kelime olursa şu kadar. Bir makale ya da haber zaten hakkını vererek yazılırsa zaten kelime sınırlaması olmamalı. Kelime başı para isteyenleride hiç tasvip etmiyorum. Sen hele doğru düzgün bir makale yaz.
Şu ana kadar bir çok makale eldım ama daha bir tane bile gerçeketen çok güzel yazılmış, emek vererek yazıldığı belli olan bir makale daha görmedim.
Benim gibi, bir başka büyük google news haber sitesi sahibide aynı şeyden yakınıyor. Gerçekten bizde düzgün hakkıyla makale yazan bir kişiyle daha karşılaşamadık. Zaten adsensenin 1bin gösterim başı ödediği ücret belli. Haber 1000 kez okunsa ancak 2 TL kazanılıyor...
oshan

kişi bu mesajı beğendi.

Son Haberler www.haberdetaylari.com
wmaraci
reklam

Aykut Aykut Yaşa Mustafa Kemal Paşa Kullanıcı
  • Üyelik 29.11.2015
  • Yaş/Cinsiyet 47 / E
  • Meslek serbest
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** T**
  • Mesajlar 2184
  • Beğeniler 715 / 772
  • Ticaret 32, (%100)
drcag Belki haklısınız ama dünyada sistem böyle. Fiverr gibi yada büyük webmaster siteleri gibi yerlere baktıgınız zaman hep kelime sayısına gore ücretlendirme yapılmakta. Sonuçta 100 kelime özgün yazı ile 1000 kelime yazı arasında çok fark var.

BertugErdem BertugErdem Eski Nick: KingStar Kullanıcı
  • Üyelik 30.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Creative Director
  • Konum İngiltere
  • Ad Soyad B** E**
  • Mesajlar 2665
  • Beğeniler 418 / 579
  • Ticaret 113, (%100)
Ticaretin sınırı yoktur makale sektörü bu şekilde.

Gerçekten bir makale yazılamasını istiyorsanız o işin ticareti en alta indirip gerçekten zaman ayırıp içten yazılması gerekiyor.

Buda doğal olarak ticaret kurallarına pek uymuyor.

EditorumORG EditorumORG Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 15.11.2015
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek yok
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad S** S**
  • Mesajlar 535
  • Beğeniler 740 / 271
  • Ticaret 76, (%87)
- İşin kaliteli ve özverili bir şekilde olmasını istiyorsanız ücreti dolgun tutup editörü sadece kendiniz için çalıştırmanız gerekiyor.

- Bir makale yazarına asla süre verilmemeli şayet süre verildiği zaman makalenin kalitesi azalacaktır, yazım içerisinde yanlışlıklara neden olacaktır ve daha bunun gibi bir çok sorunla karşılaşabilirsiniz.

- Kiminle, ne ile çalıştığınıza çok dikkat etmeniz gerekiyor. 100 kelimesini 1 liraya yazan hatta 1 liraya yazmasına rağmen kaliteli bir şekilde yazım yapan yazar da var, 100 kelimesini 2 liraya yazıpta sallamasyon, ne dediği bilinmeyen makaleleri hazırlayan yazar da var.

- Makalenin içeriği elbette önemli fakat ülkemizde makalenin içeriğinden daha çok güncelliğe önem veriliyor ki bu da Google açısından çok fazla önemsenen bir olay.

Yani demem o ki şu piyasada herkes makale yazarı, herkes SEO uzmanı.
Hermes

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

SerkanERGUN SerkanERGUN WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 14.11.2012
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Ticaret
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** E**
  • Mesajlar 2894
  • Beğeniler 1339 / 1338
  • Ticaret 249, (%100)
Makale yazarı istenilen kriterlere göre hareket eder ve sonuçlandırır. Biz makale satın alanlar şu mantığı taşıyoruz, kimse kimseyi kandirmasin gerçekler bunlar. İçerik sayısı fazla olsun da 100 kelime olmuş fark etmez, yeterki güncel haberler sunalım. Şimdi akıl var mantık var siz profesyonel bir anlatım ile makale satın almak isterseniz 1k+ kelime sayısı olsa her makale için ne kadar ödeyeceksiniz ? Normal şartlarda hakkı 10 tl ile 15 tl arasıdır.

Siz o 15 tlye 1 makale mi satın alırsınız, yoksa 10 adet 150 kelime içeriği olan kısa ama faydali hemde güncelliğini koruyacak bir paket mi ? Kalite yönergeleri artık güncellik olmuş içeriğin kalitesi kalmamış desem doğru olmaz, sektörel olarak fark yaratıyor elbet de ama genel manada site değerleri güncellik ile alakali değerler alıyor.

Yanlışım varsa düzeltin lütfen.. Saygılarımla

Serkan ERGÜN - Her şeyi denerim; ama yapabildiklerimi yaparım.

• Üyelik 05.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek doktor
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad M** E**
  • Mesajlar 738
  • Beğeniler 3 / 107
  • Ticaret 2, (%50)
Aylık yazar koyduk onlarda da ticaret ahlakı yok, yok bugün şu oldu yazamadım, yok bugün bu oldu yazamadım gerçekten bizim ülkede kaliteli iş problem...

Olric Olric WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 10.01.2011
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Reklam
  • Konum Samsun
  • Ad Soyad O** Ç**
  • Mesajlar 1178
  • Beğeniler 0 / 247
  • Ticaret 42, (%100)
Ne istiyorsun 1 tl verip upuzun harika bir makale mi

• Üyelik 05.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek doktor
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad M** E**
  • Mesajlar 738
  • Beğeniler 3 / 107
  • Ticaret 2, (%50)
Para verdiğimde bana paçavra vermesinler istiyorum.

DHA'ya 600 Tl veriyorum günlük 1000 haber geçiyor ve kelime sınırı yok. AYlık haber sayısını sen düşün.
Ama o haberin ilk cümlesini sadece özgün yazacak adam bulamıyorum...

fulltimeonline fulltimeonline WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 25.02.2013
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek üniversite öğrencisi
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad O** Ö**
  • Mesajlar 278
  • Beğeniler 49 / 45
  • Ticaret 1, (%100)

drcag adlı üyeden alıntı

Para verdiğimde bana paçavra vermesinler istiyorum.

DHA'ya 600 Tl veriyorum günlük 1000 haber geçiyor ve kelime sınırı yok. AYlık haber sayısını sen düşün.
Ama o haberin ilk cümlesini sadece özgün yazacak adam bulamıyorum...

Yani şimdi siz ne kadar ücret veriyorsunuz misal da bu işi yapan adam bulamıyorsunuz.

UNKEF UNKEF WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 06.03.2015
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek ARGE
  • Konum Balıkesir
  • Ad Soyad F** Ç**
  • Mesajlar 2422
  • Beğeniler 995 / 744
  • Ticaret 17, (%100)
Hocam sizin yakındığınız şey web makale yazarları değil ki? Sizin istediğiniz yazar türü, Araştırmacı Gazeteci statüsüne giriyor. Onlar kelime sınırı yapmaz. İstediğiniz konularda mükemmel ötesi bir içerik hazırlarlar. Hazırlanan içerikler çok uzun, fotoğraflı ve detaylara dibine kadar inilmiş olur. Yaptıkları işleri araştırarak yaptıkları için daha önce paylaşılmış tüm içeriklerin tamamı ve daha fazlasını, okuyucuların daha fazla bilgi alacağı şekilde yazarlar tamamen özgün bir şekilde.

Belirttiğiniz konu için ise en az 250-500 TL arası ve çok büyük konular için isterseniz asgari ücrete kadar çıkabilir. Bu tür içerikler arıyorsanız size iletişime geçmeniz için gerçek lisanslı Araştırmacı Gazeteci iletişimleri gönderebilirim.

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al