Herkese merhaba,

Code Cloude olarak üyeliğimiz bulunan her forumda, sadece 1 kişiye yeni yıl hediyesi olarak Gökkuşağı temasını lisansı ile birlikte veriyoruz.

Tema : www.codecloude.com/#urun-detay-kutu2

Detaylı bilgi : https://wmaraci.com/forum/ucretli-temalar/lisansli-and-renkli-and-responsive-and-yonetim-panelli-gokkusagi-wordpress-temasi-299568-2.html#post1704587

%100 destek verdiğimiz ve vereceğimiz bu temayı, gerçekten sitesine önem veren, temayı bir kenara bırakmayacak birisine vermek istiyoruz. İlk yorum yazan kişiyle iletişime geçilecek, yorum yazan kişi sitede kayıt olmalı ve hesabını %100 tamamlamalı. Ardından tema kurulum işlemi ve s. bizim tarafımızdan yapılıp teslim edilecektir.

Tema belirttiğiniz sadece 1 alan adı için lisanslanacaktır, ileride telif sorunları ile karşılaşmamanız için başka alan adında kullanamazsınız, ve footerda bulunan sadece 1 telif yazısını silemezsiniz. Onun dışında istediğiniz zaman codecloude.com adresinden destek alabilirsiniz. Dediğim gibi, lütfen bu işe gönül verecek kişiler yazsın, ileride tema adresi olarak sitenizi göstere biliriz ( tabi ki sizin isteğinize bağlı ) . Bizim için güvenilir kişilerle çalışmak önemlidir :)

İyi günler