nbrknk22 hocam bagımsızoyunlarcom'u inceledim. Malesef dizin kuralları gereği onay veremiyorum. Yetersiz içerik,yeni site ve hatalı açıklama sebepleri ile başvurunuzu kaldırıyorum. Bu sorunları çözüme kavuşturduğunuzda tekrar başvurunuzu yapıp beni bilgilendirin.
Ek Olarak:
Kullanıcı uzaklaştırma almış ancak, sitesinin incelendiğini söyleyebilirim. Daha uygun bir kategoriden başvurmasının daha uygun olacağını düşünüyorum. ODP kuralları gereği başvuruyu kaldırıyorum. Lütfen yalnızca oyun incelemeleri ve haberleri barındıran sitelerinizi gönderin ki birbirimizin zamanını çalmayalım.
Ek Olarak:
Kullanıcı uzaklaştırma almış ancak, sitesinin incelendiğini söyleyebilirim. Daha uygun bir kategoriden başvurmasının daha uygun olacağını düşünüyorum. ODP kuralları gereği başvuruyu kaldırıyorum. Lütfen yalnızca oyun incelemeleri ve haberleri barındıran sitelerinizi gönderin ki birbirimizin zamanını çalmayalım.
Hocam merhaba.
Konuda link paylaşımı yaptığım için 1 gün hesabım engellemişti. Sitemi neden onaylamadınız acaba? Sitemde bulunan 900 Konunun %100 Özgün haber ve 650 Tanesi Oyun Kategorisinde yer almaktadır. Oyun ve Teknoloji olarak ilettiğim konunun o dizinde yer almasını uygun görmekteyim ki eşdeğer olarak oyun ve sinema haberleri paylaşan siteler aynı kategori dizini altında yer almaktadır.
Ancak siz genede olumsuz diyorsanız bana öneride bulunabileceğiniz konu başlığı verirmisiniz?