Herkese merhaba arkadaşlar bu akşam forumdada ve bazı dolaştığım sitelerdede sıkça rastladığım adblocker'a karşı engelleme ve içeriği gizleme çalışmalarına girilmekte. Ben bu site sahiplerinin butür tutum ve davranışlarına anlam veremiyorum.

Google'un zaten politikaları içersinde yer aldığı gibi; kişinin özgürce ve güvenl bir şekilde doaşım yapılması gerektiğini savunmaktadır. Ve adsense altını çizerek, belirterek söylüyorum anlaşmasını kabul ederkende reklamlara tıklama yada göserimini teşvik etmeme kısmı varken sitenize gelen ziyaretçiler zorunlumu sizin, bizim reklamları görmeye.


Madem sitende çok değerli bilgiler var ve bu işten gerçek anlamda para kazanacaksın, ozaman siteni ziyaretçiye kapalı yapar veya ilk girişte bir anlaşma politikası sunar ve kişinin buna göre giriş yapmasını sağlarsın. Açıkçası ben böyle sitelere rastladığım zaman direk google'n spam şikayet sayfasına ihbarda bulunuyorum. Google bile önce kişi güvenliği ve özgürlüğü derken bizim milletimizin aç gözlülük yapması hiçde hoş değil !

Bende bir reklam yayımcısıyım ve asla ve asla bu tür tutum ve davranışlar içersine girmedim. Benim için ziyaretçinin güvenliği ve benim siteme duyduğu özgüven önemli ben gerçek anlamda özverili ve emek vererek sırf milletim ve yeni başlayan kişiler birşey öğrensinler amacıyla bu işi yapıyorsam zaten gün gelir hiç beklemediğimiz yerden rızıkllandırlırız. Buda unutulamalı aç gözlülüğün ve ya ziyaretçilerinizin potansiyel müşteri olarak görmeyiniz. Saygılarımla

Not : Bu konu multidir kendi sitemde de yayımlanacaktır videoda eklemeyi düşünmekteyim ilerleyen zaman içersinde eklenecektir.