Berk skypeden yazdığım cümleyi aklına getir :) Balıkçi sana balık vermez, balık tutmayı öğretmez sadece balık der :) Niche tabiri dediğimiz ingilizce sektörün en çok kazandıran ve bir o kadar da rekabeti düşük olan bir alan bulman zor olabilir. Aynı zamanda bir iş yaparken tam tesisat yapmalısın nasıl mi ?

Ben genel manada anlayacağın bir örnekte belirterek ışık olmaya çalışacağım.

Wmaraci.com forumunu ve hiç tanınmamış ve içeriğinde bilgiye dayalı birsey olmayan yazım dili bozuk olan bir forumu bir tutabilir misin ? Niche de böyle birşeydir, gidersin açarsın tutarsa köşelik olursun tutmazsa elinde patlar ki forumda bunun örneğini yaşayanlar var bilakis Anil mesela :) mobil olduğum için etiketleyemedim :)

Sana bir ağabey tavsiyesi madem bu kadar kafana taktın şansını dene tbm oranının çok yüksek olduğu ama rekabetin yüksek olduğu bir sektör söyleyeceğim. O sektörde istediğin gibi makale de bulabilirsin zorluk çekmezsin ama arama motoru optimizasyonu için iyi bir yatırım yapman lazim. Hazır mısın ? Sektörü söylüyorum. :) ingilizce Forex, finans, ekonomi, banka bilgileri sunan bir platform kur.