Merhaba,

Yalnızca sanal sunucuya geçmek tek başına yeterli olmayacaktır. 512 MB ram'den bahsediyorsunuz, bu ram miktarı optimize edilmemiş bir sunucu için çok düşüktür. Hosting amaçlı sunucularda tavsiye ettiğimiz minimum ram miktarı 1GB olup, sitenin kaynak kullanımına göre bu miktar değişmektedir.
Sadece ram'de yeterli değil tabi ki, ana sunucu üzerinde kaç tane sanal sunucu olduğu, sunucuların yazılımsal mı yoksa donanımsal mı bölündüğü (VPS/VDS) gibi faktörler de önem arz etmektedir.

Bu detaylarla ve sunucu yönetimi ile uğraşmayıp, hosting için en iyi şekilde optimize edilmiş bir sunucudan yayın yapmanız sizin için daha mantıklıdır.
Size tavsiyemiz https://www.hostline.com.tr/web-hosting.html adresindeki hosting paketlerimizden Bireysel GELİŞMİŞ 'i tercih etmeniz yönünde olacaktır. Bu paketi kullanıp sorunsuz bir şekilde günlük 22.000 ziyaretçiye yayın yapan müşterilerimiz bulunmakta.
Uygun görürseniz sizin için herhangi bir ücret ödemeden bir kaç günlük test imkanı da sağlayabiliriz. Memnun kalmanız durumunda paket ücretini ödemeniz yeterli olacaktır.
Üstelik ücretsiz günlük yedekleme ve tüm taşıma işlemlerinizi de biz gerçekleştiriyoruz.

Sorularınıza her zaman açık olduğumuzu belirtir, çalışmalarınızda başarılar dileriz.

Saygılarımızla,

Hostline Teknoloji
www.hostline.com.tr

Adres: Altıntop Mah. 1603 Sok. No:11 Merkezefendi / Denizli
Telefon: 0(850) 302 HOST (4678)
Faks: 0(850) 302 4678
Mail: bilgi@hostline.com.tr