***'un sahibi makina mühendisi ve kendi işletmesi var..(Reelden görüştüğüm biri) Ve *** geliri o kadar çok etkileyeceğini zannetmiyorum..

Kurumsal anlamada yapanlar tabi ki para kazanabilirler ama freelancer olarak geçimini sağlamak biraz hırs gerektirr ve bilgi gerektirir açıkcası..

Alexa 50 bin altın vs derseniz onlar faso fiso..Önemli kelimelerde sağlam yerler edinen site alexası daha iyi olan bir siteden çok daha iyi kazandırır..Yani benim blogumla aynı durumda olan bir ayakkabı sitesi örnek olarak çok daha fazla kazandırırdı..

Açıkcası burada gençler var aramızda kesinlikle buradaki bilgisine güvenip derslerini aksatmasınlar..İnternetin geleceğinin ne olacağı belli değil..Yani internet bilgisi bir iş bilgisi değildir..

Lise yıllarımda yani bundan yaklaşık 5-6 sene öncesinde 3-4 bin dolardan fazla aylık kazancım vardı ama yine de derslerimi,okulumu bırakıp interneti iş olarak kullanma taraftarı değildim..Her zaman alternatif ama birincil olamayacak bir iş olarak kaldı hayatımda..

Eğer interneti kurumsal olarak düşünmüyorsanız (Kurumsal olarak düşünseniz bile çok sağlam bilgi ve sermayeye ihtiyacınız olacaktır) kesinlike internet sektörüne güvenip asıl işlerinizi bir tarafa bırakmayın.