Emek elde etmediğim için farklı alanlara ( Yerel haber) yöneldim ama yine blogger sigara alışkanlığı gibi olmuş bu tür olumsuz yorumlara rağmen bırakamıyorum
Dediğinize yakın forumda çalışma yapmak istedim ama insanda şevk bırakmıyorlar hemen baltalamalar başlamıştı bende konuyu sildim.
Şu şeklide bir hizmet sunmuştum ( Yeni blogculara veya Uğraşmak istemeyenler için)
- Onların yerine çalıştığım firmadan alan adı alıp yönlendirme yapacaktım.
- Onların yerine talep ettikleri bir temayı satın alıp veya ücretsiz tema taleplerini yükleyip düzenleyecek ve gerekli seo ayarlarını yapacaktım
- Bloglarını adsense butonu açık bir blog üzerinden açacaktım
( Hata bunun için Bloggerhocam.com alan adını almıştım)
Ama sağolsunlar ticaret kategorisinde hemen saçmalayanlar çıktı ve vazgeçtim.
Ek Olarak:
KingBlogger akcesmeli
Şimdi türkleri biliyoruz heralde. Bi tema çıkıyor birisi yayınlıyor ve herkes o temaya yükleniyor.
Sonuç ; fos.
Yada şöyle oluyor ;
Bi tema çıkıyor. Birisi onu yayınlamıyor. Tema popüler oluyor.
Yani söylemek istediğim milletimiz 1 tl de olsa o parayı vermeyip beleşlere konduğu için , beleşleri uzak tutmak gerekir.
İllaki bulmak isteyen bulur , yada boşwerin hiç okumamış sayın :D
Şimdi türkleri biliyoruz heralde. Bi tema çıkıyor birisi yayınlıyor ve herkes o temaya yükleniyor.
Sonuç ; fos.
Yada şöyle oluyor ;
Bi tema çıkıyor. Birisi onu yayınlamıyor. Tema popüler oluyor.
Yani söylemek istediğim milletimiz 1 tl de olsa o parayı vermeyip beleşlere konduğu için , beleşleri uzak tutmak gerekir.
İllaki bulmak isteyen bulur , yada boşwerin hiç okumamış sayın :D
Türkler Türkler başka bildiğimiz birşey yok hocam güncel takip ettiğim 80'e yakın blog ve site var ve bunların içinde blogger tema konusunda söz sahibi tasarımcılar var hepsi bu şekilde yapıyor XXX sitesnde alıyorlar kendi site ve bloglarında yayınlıyorlar.