-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Hack olayları hep boş gelmiştir bana, yıkan değil yapan taraf oldum hep ben.:)
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** E**
-
-
-
Ticaret
6, (%83)
üyelik alamıyorum yardımcı olucak varmı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** Ş**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
cyber-warrior artık eskisi gibi değil rütbe alan bir afra tafra site 6 yıldır üyeyim ama şu son 6 yılda iyice değişti adama soru sormaya korkuyorsun arkadaş ve şöyle bir şey var cinsiyet ayrımına göre rütbe veriyorlar
Mrtcn
PrismaCSI
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Cyber Sec & Project Manager
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Siz söyleyene kadar ismini duymadıgım site gerçekten ilk kez duyuyorum.ve daha yeni girdim bir şey yok diye çıktım :S
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** Ş**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
[QUOTE=Mrtcn]Siz söyleyene kadar ismini duymadıgım site gerçekten ilk kez duyuyorum.ve daha yeni girdim bir şey yok diye çıktım :S[/QUOTE]üye olmadan zaten siteye öyle elini kolunu sallıya sallıya giremezsin sitede kefalet sistemi var üye olup ancak tam manasıyla yararlana bilirsin ve öyle hafife alınacak bir ortamda değil gerçi ortamı bozdular ama orada elmas gibi nadir türde bulunan çok kaliteli insanlar var ama ne yazık ki sayıları oldukça az
Heuristic
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Web Hacking, Exploits/Vuln.
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
297, (%99)
Yılların eksitemediği popüleritesini bazı arkadaşlarımıza göre yitirmiş olsa da çok büyük önem taşıyan ve bir çok arkadaşımız ve kardeşimize bir çok şey ögreten bir marka platformdur.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** Ş**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
[QUOTE=Mrtcn]Dediğim gibi ilk defa duydum ve çok boş geldi bana bir içerik vs göremedim üyelik istiyordu evet baktığımda eski bir site olduğunu fark ettim ama benim yeni duymamda çok ilginç oldu açıkçası 2016 yılına kadar hiç duymadım :)[/QUOTE] Buyur gel kardeşim sana kefil olayım ortamı gör :)
[QUOTE= Heuristic]Yılların eksitemediği popüleritesini bazı arkadaşlarımıza göre yitirmiş olsa da çok büyük önem taşıyan ve bir çok arkadaşımız ve kardeşimize bir çok şey ögreten bir marka platformdur.[/QUOTE] hocam içerideki çürükler temizlenmeli rütbe alıyorsa o rütbenin hakkını vermeli afra tafra yapmamalı adamın bir yerleri kalmış rütbe aldı diye şahsen insanı soğutuyorlar siteden haksızsam haksızsınız diye söyleyin böyle giderse cw de yok olur içeride ateiste var Allahın azabı buryaa olmasında nereye olsun içerideki ateislerde temizlenmeli tek tek tespit edilip
BigSEO
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Engineering
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
54, (%94)
Herkesin için saygı duyulan bir grup değiller. Şahsen ben hiç uğramadım sitelerine. Önceki yıllarda Koç destekliyordu şuan bilmiyorum.