TRomantik adlı üyeden alıntı

Yıldız çok detaylı. Oyuncular, üyelik sistemi, haberler kısmı, alan açıklamaları vs. derken çok aşırı detaya giriyor. Eğer çok kaliteli ve üyeleriniz ile bir arada büyüme hedefiniz var ise Yıldız. Ama üyem olsada olmasada ben düzenli ve giren herkesin aradığı filmi rahatlıkla bulabileceği bir alan istiyorum diyorsanız Keremiya.


Yorum için teşekkür ediyorum ve evet uzun vadeli kaliteli büyümeyi düşünüyorum yani 1-2 ayda hemen 1k 2k olmazsa bırakırım gibi düşüncede değilim. isim vermiyim diğer siteleri görüyoruz adamlar şu anda gerçekten sağlam paralar kazanıyor burda ki en büyük rolleride 2011 de 2012 de site açıp ilgilenmeleri. Benimde acelem yok Sanırım Yıldızı seçicem, 3-4 sene sonranın film siteleri de hep Aydizayn'dan çıkacak :)

Ek Olarak:

AKDNZ adlı üyeden alıntı

Hali hazırda satışta olan sitemde de kullandığım Yıldız Film Scriptini kesinlikle öneriyorum. Her konuda 4 4'lük ve öylesine hafif ki html site gibi çalışıyor. Ayrıca yapımcıları da çok kaliteli insanlar.


Evet sizin sitenizi inceledim. Aslında almayıda düşündüm ama domain bana uymadı :) Kullanan birinden öneriyi almak beni daha da rahatlattı teşekkürler.