Kişisel blog sahibi olmak, blog’da kendi içeriklerinizi oluşturmak hoşunuza gidiyordur.Bir meslek veya sadece internet sektörüne yeni başladınız yaptığınız ilk işin kendi siteniz olmasını istiyorsunuz.


Öğrencilik dönemlerindesiniz biraz boş vaktiniz var ve bu yüzyılın en büyük sektöründe yer almak istiyorsunuz, kendi kişisel blogunuz ile işe başlamak mantıklı olabilir tabiki.Kişisel blog yazmak dikkat edilmesi gereken noktaları olan çok dikkat edilmesi gereken bir olgudur.

Fakat ister ücretli isterseniz de ücretsiz olsada yazılarınıza dikkat etmeniz gerekir, ürettiğiniz içeriğin akıcılığından, sitenize uygun gördüğünüz tema ve logo ya kadar.Sizlere kişisel blog yazmanın olumlu yanlarından bahsetmek istiyorum şimdi.

Sosyal Medya harici kendi kişisel yazılarınız, görüş, düşünce ve tepkilerinizi kaleme alıp ifade yeteneğinizi geliştirebilirsiniz.
Birçok blog yazarı ile iletişim kurup sosyal ortamlarda fikir alışverişi yapabilirsiniz.
Belirli bir meslek, sektör veya birikime sahip olarak yazdığınız yazıları okuyan ve içeriklerinizi insanlara faydalı bilgiler aşılayabilirsiniz.
Kişisel blog harici metin yazarlığı gibi konularda ücretli işlerde çalışabilirsiniz.Belki ufak harciratlarınızı bu yolla kendiniz evinizde kazanıp rahat bir ortam da işinizi yapabilirsiniz.
Fikirlerinizi yazı yazarak bilgi ve tecrübelerinizi kendi web sitenizde insanlara aktarabilirsiniz.Yazdığınız içerikler ile kendinizi ifade edebilme ve yazman kabiliyetinizi geliştiğine canlı olarak şahit olabilirsiniz.
Ülkemizde en çok merak edilen veson yılların popüler sektöründen para kazanma sansınızı bilerek sona sakladım.Kişisel blogunuz dan gelir elde edebilirsiniz.Dışarıdan bakıldığında milyarlar mı kazanıcam ? diyebilirsiniz.Ama güncel konulardaki yazılarınız, yazılarınızı oluşturduğunuz sektör de fazla rakibinizde yoksa işte o zaman güzel gelirler elde edebilirsiniz.

Bir web sitesinden aylık olarak en düşük olarak 450-600 tl gelir elde edebilen birçok blog yazarının olduğunu aklınızdan çıkarmamakta fayda var.

Kişisel blog yazmanın faydaları aslında saymak ile bitmez emin olabilirsiniz.Kişisel blog çeşitleri ve kişisel blog hakkında Kişisel Blog Nedir ? yazımı okumanızı tavsiye ederim.