Elinize sağlık çok güzel bir proje olmuş, hevesiniz varsa devam edin daha şimdiden beğendim geliştirirseniz dahada güzel olacağına eminim :)
Bu arada az kod kullandığınız dosyaları neden birleştirmiyorsunuz ? Böylece sistemde daha az dosyayı çağırmış olursunuz.
Birde herkesin işine yarayacak şeyleri eklerseniz güzel olur, mesela ne bileyim en sevdiği sitelerin rss dan güncel haberleri çekmek ve s. ve s.
Bu arada az kod kullandığınız dosyaları neden birleştirmiyorsunuz ? Böylece sistemde daha az dosyayı çağırmış olursunuz.
Birde herkesin işine yarayacak şeyleri eklerseniz güzel olur, mesela ne bileyim en sevdiği sitelerin rss dan güncel haberleri çekmek ve s. ve s.
Çok teşekkür ederim, şu an modül sistemini bir standarta tam oturtamadım :) dediğini gibi aynı işlemi yapacak iki farklı şey için farklı dosyalarım var, mesela iki farklı modül yazacağım ama ikiside aynı dosyaları kullanacak bunları ortak kullandırmak lazım vs vs.
İşte bunlar için şu an bana biraz vakit lazım 4-5 adet modül olduktan sonra biraz daha standarta oturacak gibime geliyor.
Herkesin işine yarayacak konusuna gelince, rss takip vs bu modülde fikirlerim arasında mevcut, şöyle sistem baya ilerlesin ilerde github da vs bu projeyi paylaşmayı düşünüyorum. Ama bunun için sistemin baya gelişmesi lazım yani kullanımı ve kurulumu kolay olması gerekiyor. Onun içinde bana bir 6 ay lazım sanırım :)