[COLOR=#2B2B2B][FONT=Tahoma][/FONT][/COLOR][COLOR=#2B2B2B][FONT=Tahoma]
Bumerang nedir ? Bilmeyenler için öncelikle kısa bir açıklama [/FONT][/COLOR][COLOR=#2B2B2B][FONT=Tahoma]yapm[/FONT][/COLOR][COLOR=#2B2B2B][FONT=Tahoma]akta fayda var.Bumerang Hürriyet‘in webmaster’lar için vermiş olduğu bir reklam hizmetidir.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#2B2B2B][FONT=Tahoma]
2TL, 3TL gibi teklifler sunar sizlere ve bunun için sitenizde belirlediği yazıları yazmak zorundasınızdır. Aslında bu tanıtım yazısından başka bir şey değildir. Rocco, Sony, Rufflesgibi firmalar tanıtım yazısı yayınlatmak istiyor ve Hürriyet’te buna aracılık yapıyor diyebiliriz.
Bende bir tane yazı yayınladım. Sony’nin tablet reklamı. Fakat pişman oldum diyebilirim. Bu yazıların tamamı tüm sitelere aynı şekilde veriyor ve bu da spam yazıları doğuruyor.
Sonuç olarak 2TL karşılığında (sanırım tüm reklam teklifleri 2TL olarak ayarlanmış durumda) sitenizde spam yazılar yayınlıyorsunuz ve google’nin gözünde eksi bir imaj çiziyorsunuz.
Google Adsense banlı olan site sahipleri bu teklifi kaçırmak istemiyor. Bunun yanında Bumerang şablonlarıyayınlayarak para kazanabilirsiniz. Fakat burada kazandığınız paraları bumerangda harcamak zorundasınız.
[SIZE=4]Bumerang’da Kazandığım Paraları Nasıl Harcarım ?[/SIZE]
Bumerang ücretsiz Tanıtım başlığını tıklayarak sizde kendi tanıtım yazınızı yazabilirsiniz. Bu yazılar hürriyet’in web sitesinde ve bumerang sayfasında yayınlanır. Böylece sitenize hit çekmiş olursunuz.
Kaynak : [/FONT][/COLOR]Bumerang Teklifleri