Google Adsense banlı olan site sahipleri bu teklifi kaçırmak istemiyor. Bunun yanında Bumerang şablonlarıyayınlayarak para kazanabilirsiniz. Fakat burada kazandığınız paraları bumerangda harcamak zorundasınız.
Bumerang’da Kazandığım Paraları Nasıl Harcarım ?
Bumerang ücretsiz Tanıtım başlığını tıklayarak sizde kendi tanıtım yazınızı yazabilirsiniz. Bu yazılar hürriyet’in web sitesinde ve bumerang sayfasında yayınlanır. Böylece sitenize hit çekmiş olursunuz.
ancak spam konusunda yüzde yüz haklısın
O zaman o teoriye göre... Wordpress teması ile ilgili makale yazan herkes spam içerik girmiş sayılıyor. İnternet aleminde milyonlarca aynı bilgiyle dolu site vardır. Bumerang'ı hem bloğuma hit çekmek için hemde tekliflerinden para kazanmak için kullanıyorum. Şu an internetteki en basit para kazanma yöntemidir. Biraz sabırlı olmak koşuluyla...
nasıl yani aynı şeymi? tüm cümleler başlık görseller dahil herşey aynı tamamen kopya içerik sen wordpress ile alakalı yazı yazdığında herkesin kendine has cümle kurma stili vardır kimse aynısını yazamaz mutlaka farklılıklar olur bu durum onunla kuyas bie edilmez