lostyazilim
tr.link

Keremiya v4 mü? Yıldız mı?

46 Mesajlar 4.848 Okunma
acebozum
tr.link

AKDNZ AKDNZ #Sunucu Kurulumu Kullanıcı
  • Üyelik 28.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Ağ Yöneticisi
  • Konum Azerbeycan
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 1668
  • Beğeniler 645 / 524
  • Ticaret 51, (%100)

makyak476 adlı üyeden alıntı

Yıldız kullanıyorum kesinlikle admin panelinden tut botuna kadar çok güzel. öneririm

Konuyla alakası yok fakat kayıtsızda kalamadım, satışta olan web siteme alıcıymış gibi hit bilgisi talep ediyorsunuz, sonra diyorsunuz ki bu hit 3 aylık site için az değilmi, 8 günlük sitede bu hit var diye logosunu dahi demo logo kullandığınız sitenizin linkini veriyorsunuz. Sonrada burada yıldız kullanıyorum, memnunum yazıyorsunuz. Konuda ciddi olmayanlar yazmasın diyede ayrıca belirtmiştim. İyice çocuk oyuncağına döndü forum, etik davranmayı öğrenin. Yahut adam gibi yazın ki bende bu scripti kullanıyorum hiti merak ettim deyin.

wmaraci
reklam

makyak476 makyak476 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.09.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad E** K**
  • Mesajlar 103
  • Beğeniler 1 / 22
  • Ticaret 3, (%100)
@akdnz arkadaşım siten düzgün olsaydı alicaktim bir sitem var diye bir site daha alamazmiyim? İkinci olarak logo demişsiniz gayet güzel olan bi logoyu neden degistireyim? Sitem uzun bir domain uzun bir domaine logo yapılmaz ve bende bunun için uğraşmadim. Fakat sitem 1 haftalik olmasına rağmen seninkinden daha iyi durumda ve hiç bir seo, tanıtım yazısı da yaptirmadim. Bana bunu özelden soyleyebilirdin buraya yazmak yerine ne oldu şimdi?

AKDNZ AKDNZ #Sunucu Kurulumu Kullanıcı
  • Üyelik 28.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Ağ Yöneticisi
  • Konum Azerbeycan
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 1668
  • Beğeniler 645 / 524
  • Ticaret 51, (%100)

makyak476 adlı üyeden alıntı

@akdnz arkadaşım siten düzgün olsaydı alicaktim bir sitem var diye bir site daha alamazmiyim? İkinci olarak logo demişsiniz gayet güzel olan bi logoyu neden degistireyim? Sitem uzun bir domain uzun bir domaine logo yapılmaz ve bende bunun için uğraşmadim. Fakat sitem 1 haftalik olmasına rağmen seninkinden daha iyi durumda ve hiç bir seo, tanıtım yazısı da yaptirmadim. Bana bunu özelden soyleyebilirdin buraya yazmak yerine ne oldu şimdi?

Gözümün önüne bu geldi nedense. Başka da birşey demiyorum söyleyeceğimi zaten söyledim.

Crewx Crewx Mr.Whale Kullanıcı
  • Üyelik 19.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Software Developer
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** C**
  • Mesajlar 3706
  • Beğeniler 1310 / 1310
  • Ticaret 152, (%100)
Yıldız...
afazi

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

makyak476 makyak476 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.09.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad E** K**
  • Mesajlar 103
  • Beğeniler 1 / 22
  • Ticaret 3, (%100)

AKDNZ adlı üyeden alıntı

Gözümün önüne bu geldi nedense. Başka da birşey demiyorum söyleyeceğimi zaten söyledim.

komik olan ney? tartışmaya girmiycem.

oAkbulut oAkbulut Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 16.12.2015
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek Dekarasyon
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad O** A**
  • Mesajlar 62
  • Beğeniler 15 / 13
  • Ticaret 0, (%0)

nesine adlı üyeden alıntı

1-2 aya keremiya v5 çıkacakmış bence v5 çok güzel olacak

sen gerçekden inanıyomusun keremiya v5 çıkcağına :) ben 1 yıldır takip ediyorum v5 bırak v4.5 çıkarsa öpde başına koy :))

53519 53519 WM Aracı Anonim Üyelik
  • Üyelik 26.08.2015
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 122
  • Beğeniler 17 / 16
  • Ticaret 7, (%100)
Tabikide keremiya v4 derim Ayrıntılı bi şekilde düzenledigim keremiya v4 teması Tıkla

Yaman Yaman Yazıyor... Kullanıcı
  • Üyelik 31.07.2013
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Samsun
  • Ad Soyad Ş** Y**
  • Mesajlar 741
  • Beğeniler 127 / 240
  • Ticaret 16, (%100)
Kullanım açısından Keremiya sade ve basit bir tema. Bunun yanında Yıldız Film Teması da göz yormayan renkler ve güzel tasarımıyla göz kamaştırıyor.

TayfunGuler TayfunGuler Kod Şiirdir Kullanıcı
  • Üyelik 01.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 24 / E
  • Meslek -
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad T** G**
  • Mesajlar 2229
  • Beğeniler 165 / 454
  • Ticaret 75, (%100)

afazi adlı üyeden alıntı

Hocam anladığım kadarıyla dillere hakimsiniz, benim tabii ki de bu konu hakkında bilgim yok. Sorum olacak Wp ile Php arasında farkları, avantajları, dez avantajları söyleyebilir misiniz? hem benim yararıma olur hemde ziyaretçilerin. Teşekkürler.

PHP ve Wordpress farklı birer sistem değil.Wordpress'in anası babasıda Html ve Php böyle anlarsın diye böyle yorumluyorum.

Php ile kendilerine sistem yapıyorlar ve Yıldız tasarımını çıkartıyolar.

Php ile kendilerine sistem yapıyorlar ve bu sistem Wordpress, herkes tarafından kullanılıyor ve istediğin herşeye birşey bilmeden müdahale edebilirsiniz.Edemedin mi foruma konu aç herkes eder öyle bir sistem.

Ha dersinki ben Yıldız alıcam güncellemeleri gelir onlarıda alırım tasarımsal olarak Yıldız tabi ki.Keremiya eski bir tema.
afazi

kişi bu mesajı beğendi.

Wordpress/Php/React/Laravel/Codeigniter/Woocommerce işleriniz için Pm atınız.
www.tayfunguler.org

nesine nesine Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 18.08.2015
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ordu
  • Ad Soyad S** S**
  • Mesajlar 213
  • Beğeniler 4 / 27
  • Ticaret 5, (%100)

oAkbulut adlı üyeden alıntı

sen gerçekden inanıyomusun keremiya v5 çıkcağına :) ben 1 yıldır takip ediyorum v5 bırak v4.5 çıkarsa öpde başına koy :))

evet çıkacağına inanıyorum https://wmaraci.com/forum/ucretli-wp-temalari/keremiya-yilbasi-kampanyasi-50ye-varan-indirimler-299991.html#post1705712

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al