-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
@akdnz arkadaşım siten düzgün olsaydı alicaktim bir sitem var diye bir site daha alamazmiyim? İkinci olarak logo demişsiniz gayet güzel olan bi logoyu neden degistireyim? Sitem uzun bir domain uzun bir domaine logo yapılmaz ve bende bunun için uğraşmadim. Fakat sitem 1 haftalik olmasına rağmen seninkinden daha iyi durumda ve hiç bir seo, tanıtım yazısı da yaptirmadim. Bana bunu özelden soyleyebilirdin buraya yazmak yerine ne oldu şimdi?
Yaman
Yazıyor...
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ş** Y**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Kullanım açısından Keremiya sade ve basit bir tema. Bunun yanında Yıldız Film Teması da göz yormayan renkler ve güzel tasarımıyla göz kamaştırıyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
T** G**
-
-
-
Ticaret
75, (%100)
afazi adlı üyeden alıntı
Hocam anladığım kadarıyla dillere hakimsiniz, benim tabii ki de bu konu hakkında bilgim yok. Sorum olacak Wp ile Php arasında farkları, avantajları, dez avantajları söyleyebilir misiniz? hem benim yararıma olur hemde ziyaretçilerin. Teşekkürler.
PHP ve Wordpress farklı birer sistem değil.Wordpress'in anası babasıda Html ve Php böyle anlarsın diye böyle yorumluyorum.
Php ile kendilerine sistem yapıyorlar ve Yıldız tasarımını çıkartıyolar.
Php ile kendilerine sistem yapıyorlar ve bu sistem Wordpress, herkes tarafından kullanılıyor ve istediğin herşeye birşey bilmeden müdahale edebilirsiniz.Edemedin mi foruma konu aç herkes eder öyle bir sistem.
Ha dersinki ben Yıldız alıcam güncellemeleri gelir onlarıda alırım tasarımsal olarak Yıldız tabi ki.Keremiya eski bir tema.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Wordpress/Php/React/Laravel/Codeigniter/Woocommerce işleriniz için Pm atınız.
www.tayfunguler.org