lostyazilim

Oyun sitelerinizi dizine göndermenin tam zamanı!

112 Mesajlar 12.490 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

Burak Burak brktrk Kullanıcı
  • Üyelik 15.09.2014
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Flutter Developer
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad B** T**
  • Mesajlar 2016
  • Beğeniler 0 / 387
  • Ticaret 70, (%97)
pesplugins.com yaptım ama oluru yok galiba :)

wmaraci
reklam

murattat murattat TATOĞLU BİLİŞİM Kullanıcı
  • Üyelik 02.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek e-ticaret yöneticisi
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad M** T**
  • Mesajlar 858
  • Beğeniler 21 / 324
  • Ticaret 41, (%100)

Referee adlı üyeden alıntı

hilebol[nokta]com adresinin sahibi burada mı ?. Arakdaşlar lütfen başvuruları yaptıktan sonra, site adresinizi konu üzerinden(özel mesaj ile değil) belirtin ki böyle tek tek aramayalım sizleri.

Ek Olarak:

Site adresinizi belirtirseniz geri dönüşüm daha kolay olur.

Ek Olarak:

Flash oyunların durumu biraz sıkıntılı, matedan haber bekliyorum, duruma göre sizin işleminizi yapacağım.

Hocam tekrar merhaba ;

bizimtek (nokta ) com durumu hakkında bir gelişme varmıdır acaba ? iyi çalışmalar dilerim

Referee Referee Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 04.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Bilgisayar Mühendisi
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad Ö** A**
  • Mesajlar 504
  • Beğeniler 20 / 127
  • Ticaret 44, (%98)
murattat hocam lütfen ben size ulaşana kadar yazmayın. Bir haber olsa zaten sizi bilgilendireceğim. Sırf sizin için 1. mesaja madde ekledim ama okumaya bile tenezzül etmiyorsunuz. Böyle giderse üzülerek yöneticilerden konunun kapatılmasını rica etmek zorunda kalacağım.

Ek Olarak:

Burak adlı üyeden alıntı

Siteniz kapalı hocam, site panele düştüğünde de bu durumda olursa silmek zorunda kalırım :eek: :)

Ek Olarak: Gameois , figurex , bizimtek , androidapkindir , bu siteler pane düştü 2 gün içerisinde incelemelerimi tamamlayıp sahiplerini bilgilendireceğim.

• Üyelik 02.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad M** T**
  • Mesajlar 858
  • Beğeniler 21 / 324
  • Ticaret 41, (%100)

murattat hocam lütfen ben size ulaşana kadar yazmayın. Bir haber olsa zaten sizi bilgilendireceğim. Sırf sizin için 1. mesaja madde ekledim ama okumaya bile tenezzül etmiyorsunuz. Böyle giderse üzülerek yöneticilerden konunun kapatılmasını rica etmek zorunda kalacağım.

Ek Olarak:

Siteniz kapalı hocam, site panele düştüğünde de bu durumda olursa silmek zorunda kalırım :eek: :)

Ek Olarak: Gameois , figurex , bizimtek , androidapkindir , bu siteler pane düştü 2 gün içerisinde incelemelerimi tamamlayıp sahiplerini bilgilendireceğim.

Eyw kardeşim. ilk kez bir dmoz editörü bu kadar ilgili oldu.Sitelerimizi değerine göre değerlendirirsen bizim için yeterli olacaktır.Aynı kategori de aktif olmayan bir çok site bulunmakta.Herşeyin hayırlısı ve iyi çalışmalar

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 04.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad Ö** A**
  • Mesajlar 504
  • Beğeniler 20 / 127
  • Ticaret 44, (%98)

AlfaOis adlı üyeden alıntı

Açıklama için tekrardan gönderim yapmıştım, bir dönüş yaparsanız sevinirim hocam. Kolay gelsin.

Sitenizin, dizin için yeterli düzeyde olduğu görüldü. Onay verilmiştir. 12 saat içerisinde listelenecektir.

Ek Olarak:

BacklinkHizmet adlı üyeden alıntı

http://androidapkindir.mobi/ olarak başvuruyu bıraktım . Geri dönüşlerinizi bekliyorum.

Merhaba, siteniz malesef başvurulan kategoriyle uyumlu değil. Dizin kurallarında açıkça belirtilmekte olan bir kural bulunuyor. Lütfen sitenizi en açık şekilde tanımlayan kategoriye başvurunuzu yapın. Başvurunuz silinmiştir.

murattat , onay verilmiştir.

Ek Olarak:

Burak adlı üyeden alıntı

Söylediğiniz gibi maalesef oluru bulunmuyor. Yetersiz içerik mi desem, İngilizce içerik mi desem, sitenin ağır açılması mı desem, kullanıcı odaklığından uzak mı desem. Hocam siz bir tanesini seçin işte :)

Not : Kategorimde ki siteleri aylık periyotlarla incelemekteyim. Güncelliğini kaybeden veya yön değiştiren siteleri dizinden çıkartmaktayım.
AlfaOis

kişi bu mesajı beğendi.

OiS OiS WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 13.12.2012
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Öğrenci / Programcı
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad İ** K**
  • Mesajlar 695
  • Beğeniler 92 / 79
  • Ticaret 25, (%96)
Referee Hocam öncelikle kar amacı gütmeden hizmet vermenizi takdir ettim. Diğer bloğlarımda bir hayli fiyat istemişlerdi. Normalde eklemeyi düşünmüyordum ama dürüst şekilde inceleyerek eklediğiniz için sitemi gönderdim. İnceleyip ona göre hareket ederseniz sevinirim. Site: espor24.com

• Üyelik 04.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad Ö** A**
  • Mesajlar 504
  • Beğeniler 20 / 127
  • Ticaret 44, (%98)
OİS , bahsettiğiniz şekilde taleplerde bulunan editörler hakkında suistimal bildir butonunu kullanmayı ihmal etmeyin. Sitenize gelince de, sisteme düştüğünde inceler ve size geri bildirimde bulunurum.

OiS OiS WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 13.12.2012
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Öğrenci / Programcı
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad İ** K**
  • Mesajlar 695
  • Beğeniler 92 / 79
  • Ticaret 25, (%96)

OİS , bahsettiğiniz şekilde taleplerde bulunan editörler hakkında suistimal bildir butonunu kullanmayı ihmal etmeyin. Sitenize gelince de, sisteme düştüğünde inceler ve size geri bildirimde bulunurum.

Bildirim göndermiştim ama yararlı oldu mu bilmiyorum. Teşekkürler konu üzerinden takipte olacağım. İyi çalışmalar.

• Üyelik 02.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad M** T**
  • Mesajlar 858
  • Beğeniler 21 / 324
  • Ticaret 41, (%100)
Referee

incelemeniz ve değerlendirmeniz için teşekkürler.Onaylandığı için sevindik.Hak ettiğimiz yerdeyiz sonunda.
Referee

kişi bu mesajı beğendi.

AlfaOis AlfaOis www.GameOis.com Kullanıcı
  • Üyelik 22.05.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Bilgisayar Prog. / Webmaster
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Ü** G**
  • Mesajlar 843
  • Beğeniler 75 / 205
  • Ticaret 53, (%100)
Dürüst çalışmanız ve ilginiz için teşekkür ederim hocam, iyi çalışmalar dilerim.
Referee

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al