-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
ögrenci
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
Artık aile arkadaş diye bile gönderirken 3 tl komisyon alıyor bunun sebebi nedir?
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Bağımsız Hizmet Sağlayıcı
-
-
Ad Soyad
N** Y**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
bende ödeme aldım mesela kesti; 20,00 TL yattı 1,13 TL kesti ve hesabına 18,87 TL yattı.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Teknik Servis/Web Yazılım
-
-
Ad Soyad
S** G**
-
-
-
Ticaret
29, (%97)
daha demin bi arkadaş ödeme yaptı 35 tl düz 35 tl geldi kesinti yoktu
İnstagram IVR Kazanç Sağlamak İçin Fake Sayfalar Satılıktır. İletişim PM
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Yönetici
-
-
Ad Soyad
Ş** K**
-
-
-
Ticaret
135, (%100)
KingBlogger adlı üyeden alıntı
Gündüz konu ile ilgili
bir post açtım ama herkes benim yanlış olduğum konusunda yorumlar yaptı :) Demek ki sorun genelmiş paypal öyle birşey yapmaya başlamış yavaş yavaş kaçmak gerekir sonuçta yarın bir baktın hesap sınırlaması gibi bişey oldu madem kesinti oldu yine bankalara dönmek gerekiyor en azında resmi iş :)
Bankaya yüklü dönüşlerde kapıda karşılayan maliye memurları var aklınızda bulunsun.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Bugün Bizim Yarın Çocuklarımızın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / K
-
Meslek
Anne
-
-
Ad Soyad
F** B**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
paypalınızda para yoksa kredi kartınızdan çekerse aile ve arkadaşa göndersenizde para kesiyor
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Yönetici
-
-
Ad Soyad
Ş** K**
-
-
-
Ticaret
135, (%100)
keşke temenni ettiğimiz gibi olsaydı bireysel hesap dediginiz hesaplarda bile yüklü ödemler giriyor çogu zaman 2016 yılı itibari ile yurt dışından ülkemize giren para akışı dahada sıkıntılı olacak Adsense gelirleri örnektir ayrıca hesaba yatan ödemeler düzenli olarakbelli miktarlarda yatarsa sorun teşkil eder takibe alınır takip miktarı haftalık 1 3k giriş yıllık bazı söylemlere göre 12k 20k 23k mali müşavirle yapmış olduğum görüşmede 8k 12k sonrası riskli durum diye bilgi aldım.
KingBlogger
Bugün Bizim Yarın Çocuklarımızın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Editör, Blogger Tema Yayıncısı
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
35, (%100)
Hocam bende bulunduğum şehirdeki iş bankasının bireysel müşteri temsilcisi ile görüştüm kredi kartı başvurusu için gitmiştim sonra adsense durumunu sordum para akışı filan işte şu şekilde geliyor hata kendisi müşterileri olduğum girişlere baktı sonra dedim bazı arkadaş işte başının ağrır vergi olmadığı için müşteri temsilcisi dediği şey yıllık geliriniz 21 K ve üzeri olduğu zaman merkez bankası sistemleri uyarı vermekte ilgili kişiler vergi incelemesinde bulunuyorlar gayri resmi bir durum varsa ilgili mevzuat neyse yapılır ama yıllık 21 K altındaysa sorun teşkil etmez sonuçta bireysel hesaptır dedi. Hata hocam size güncel bir olayı örnek vereyim belki sizde haberlerde gördünüz Manisa'nın bir köyünde altın filan bulunmuştu ve vatandaşlar kendilerine ait arsalarda çalışma yapmıştı ama Maliyeciler hemen müdahale etmiş ve tv'de maliyeci birinin vatandaşla arasındaki diyalog: Beyefendi yasalara göre yıllık gelir 21 TL geçtiği gerekli işlemler yapılacak demişti sonrası da vatandaş ona cevap vermişti ama orası konumuzla alakalı değil :)
1 kişi bu mesajı beğendi.