Ben 16 yaşımdayken yeteneğim olduğuna inandığım için içerik üretimi ve metin yazarlığı işine giriştim. Şuan 22 yaşındayım ve artık bu iş benim öğrenciliğimde yaptığım gibi yan işim değil asıl işim. 6 Yıldır bu işi yaparak kendimi geçindiriyorum ve ailemden tek bir kuruş bile almadan hayatımı sürdürdüm. Yine ne var ki Allah'a şükür tek bir gün bile işsiz kalmadım.

Şuan birçok saygın web projesinde yer alıyor olmamın yanı sıra ayrıca içerik editörü olarak da yayın evinde çalışıyorum. Tüm bunlara karşın bir türlü kendime ben yazarım demeyi öğretemedim. Siz nasıl bu kadar kolay ben yazarım diyerek ortaya çıkabiliyorsunuz merak ediyorum?

Her gün minimum 5.000 kelimelik içerik üretiyorum ve hala kendimi nasıl geliştirebilirim, kalitemi nasıl arttırabilirim diye yabancı kaynaklardan deli gibi araştırma yapıyor ve boş vakitlerimi bu kitapları okuyarak geçiriyorum. Belki sen dahil birçok arkadaş bana kızacak fakat içerik piyasası Türkiye'de gerçekten ayaklar altına alındı. Bunun en büyük nedeni de herkesin bu alana atılarak bir şeyler yapmaya çalışması.

Yol yakınken şunu anlamanızı öneririm, internet üzerinden para kazanmak sanıldığı kadar kolay bir iş değildir. Herkes de internet üzerinden para kazanmak zorunda değildir. Ben sizin gibi insanların konularını gördükçe inanın yanlış mesleği yaptığımı düşünüyorum.