underworld adlı üyeden alıntı

Yaklaşım 30 dk önce bile online olan Sayın Bakanın istagram hesabı yoktur. Olayla ilgili yorumda parkta kendi kendine salıncakla sallanmaya çalısan çoçuklara benzitilmiştir. :))

ministru@minsvyaz.ru

Spasibo vsem za aktivnuyu reaktsiyu na vzlom servisa Instagram. K sozhaleniyu, sam Instagram ne reagiruyet na dannyy intsident uzhe boleye 9 chasov.
Posle segodnyashnego intsidenta lichno u menya ostalos' mnogo voprosov k bezopasnosti Instagrama po sravneniyu s drugimi servisami i k skorosti reaktsii yego tekhnicheskoy podderzhki.


Rusyanın A haberi Sputnik öyle demiyor :) Bakan saatlerdir uğraşıyormuş ama instagramdan bir cevap alamamış, eylemi doğruluyorlar.

Kaynak : http://tr.sputniknews.com/rusya/20160103/1019986710/turk-hacker-siber-saldiri-rusya-nikiforov.html


Ayrıca adamın vk hesabından yorumlara bakıyorum da hahahaha yenişafak akit haber altı yorumlarında ki seviye azınlıkta olsa var :D Biri - bu Erdoğan - Obama ortak operasyonu o yüzden instagram ilgilenmiyor demiş, Azeri hain bir kardeşimiz gerçekten çok kaba bir hareket demiş ... Genel olarak Türklere hakaret içeren yorumlar yok denecek kadar az, bizde olsa Nataşasından girer Olgasından çıkarlardı böyle bir durumda.