DATA
( Tugra )
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Lojistik
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
15, (%87)
Merhaba arkadaşlar
günlük sitemin 1000 tekili var ve hepsi bayanlardan oluşuyor örgü ve el işlerine bakmak için. amacım bu giren 1000 kişiyi gelire dönüştürmek istiyorum bayan iç çamaşırı vesayre gidermi ve nasıl yapabilirim fikirlerinize ihtiyacım var.
KATLAV
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
Editör / Tasarım
-
-
Ad Soyad
F** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Bak simdi örgü ve el işleri diyorsun sonra iç çamaşır diyorsun olmaz sen şunu yapacaksın
Tig ip çeşit çeşit iplikler renkli el örgüsü yazma kazak satacsksin %25 bir satış yapabilirsin boyle
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Google AdSense reklamları yerleştirebilirsiniz.Bunun dışında Affialite ile bayan ürünleri satarak gelir sağlayabilirsiniz :)
Fizello - Inspired by Colors
flatcast
http://www.flatcast.fr
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
49 / E
-
Meslek
Havayolu iscisi
-
-
Ad Soyad
Y** Ç**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Egerki isterseniz benim adsensemi sitenize koyabilirsiniz ay sonunda kac para kazanirsaniz hepsini paypal hesabiniza gonderirim sadece paypal gonderme ucretini siz odersiniz .Ilk ay sizden hicbirsey istemiyorum ikinci ay memnun olursaniz kazancinizdan gonlunuzden kac para koparsa helal edip verirsiniz.Guvenme konusunda guvenebilirsiniz hickimsenin 1 lirasini yemis degilimdir guvenebilirsiniz.Birde tek sartim var reklamlariniza kendiniz tiklamayacaksiniz.Reklamlara sizin tarafinizdan tiklama oldugunu anladigim an reklamlari kaldiririm yinede kac para ucret kazanmis iseniz ucretinizi gonderirim.
Degerini bilki degerin bilinsin
----------------------------------
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Web Tasarım ve Seo
-
-
Ad Soyad
H** D**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
Bu 1000 kişi neye göre 1000 kişi, eğer analytics te toplam bin kişi ise Edinme başlığı altından organik ve referans tıklamaları ayır, Organikten geleni baz al derim. (Referanstan gelenleri de ayırabilirsin sosyal medyayı buna ekleyebilirsin). Ama yabancı siteler spamdır onları mutalaka çıkarmalısın