Google news kaydınızı itinayla sağlıyoruz. Siteniz ister 1 yıllık, ister ise 1 aylık olsun farketmeksizin Google news kaydınızı gerçekleştiriyoruz. Sitenizin potansiyeline ve geçmişine bağlı olarak özel yapılan çalışmalar karşılığında en uygun şekilde sitenizi google newse sokuyoruz.

Yeni olan ve hiç başvuru yapmamış siteler dahil olmak üzere, red yemiş siteler konu hakkında danışmanlık + hizmet alabilir.

Nasıl Çalışıyoruz?

Öncelikle sitenizin alt yapısına bağlı olmak suretiyle içerik dahil bir çok alanlara göz atıyor news kaydından başarı alacak konuma getiriyoruz. Bu süre içerisinde işin teknik kısımları tamamen bize ait olacaktır. Sitenin vaziyetine göre minimum 20 maksimum 60 gün süre içerisinde kesin kayıt alıyoruz.

Sıkça Sorulan Sorular (S.S.S)


Sitem 1 aylık Google Newse Kabul Edilir mi?

Süre bakımından 1 ay veya 1 yıl olması çok önemli değil. Önemli olan sitenin news konseptine uygun olmasıdır. Buna göre vereceğimiz çalışma metotlarına uyum sağlamanız sonucunda 1 aylık sitenizden news kaydı alabilme imkanınız çok yüksek.

Wordpress Kullanıyorum, Problem Olur mu?

Bir çok ünlü haber siteleri wordpress alt yapısından onay almış daha sonra farklı versiyonlara geçiş yapmıştır. Bu sebeple Wordpress de kayıt alınmaz diye bir şey yok. Wordpress sistemi üzerinde news kayıtlı olan ve halen aktif olarak devam eden yüzlerce site mevcut.

Başvuru Ne Kadar Sürede Yapılıyor?

Sitenin vaziyetine göre minimum 20 maksimum 60 gün süre içerisinde news başvurusu sağlanmaktadır. Bu durum değişken olacağı gibi maksimum olan süreyi ele almak daha doğru olacaktır. Fakat amacımız tabi ki tek seferde onay almak olacağından ötürü bu konuda doğru zamanı kendimiz sitenin durumuna göre belirliyoruz.

Bizim Yapmamız Gerekenler Nedir?

News kaydı hizmeti alacak kişilerin gün içerisinde verilen talimatlara uyuyor olması ana şartlar arasında yer almaktadır. Zamanı olmayan, içerik giremeyecek kişilerin bu konuda editör tutması gerekmektedir. İçerik dışında bir sorumluluk olmayacağı gibi içeriklerin sekteye uğraması sonucunda süreç uzayacaktır.

Başvuru Onaylanmazsa Ne Olacak?

Verilen süre içerisinde başvuru onaylanmazsa ücret iadesi sağlanacak veya elimizde olan herhangi bir news kayıtlı site verilecektir. Tercih müşteride olup, istediği kararı kendilerince verebilecektir.

Çalışma Şartları ve Ücreti

Spam yapan ve sürekli illegal işlemler yapan kişiler başvuru yapsa dahi onaylanmaması durumunda ücretini geri alamazlar. Gerçekten işe önem verecek ve bu bağlamda işini severek yapacak her türlü arkadaşlar başvurusunu yapabilir.

Çalışma süreci kendimizce belirlediğimiz bir süre olmadığı gibi sitenin durumuna bağlı olarak karar verilecek olması sizin mağdur olmamanız ve en iyi şekilde sonuç alacak olmanızla ilgilidir.

Günlük düzenli bir şekilde içerik girmeyen kişilerin kesinlikle başvurmaması tercih edilir. Ki bu kişilerin news kaydı alması mümkün değildir. Emek isteyen iş kollarında muhakkak içerik girmeniz ana şartlar arasındadır.

Çalışma için belirlenen fiyat 1.000 TL'dir. İş başı nakit şeklinde hizmet verilecektir.

Çalışmayı satın alan kişiler süre bitimine kadar beklemek zorundadır. İşi erken iptal etme veya verilen süreye uymama durumlarında kesinlikle iade işlemi yapılmaz.

Geri iade verilen sürecin bitiminden sonra ki ilk ay içerisinde kişiye peşinen gönderilir.

Çalışma sonrası newse düşürmeme, newste çıkmama gibi işlemler söz konusu olmayacaktır. Tüm alt yapı tarafımızca desteklenecek olup kişilerin en kısa sürede verilen parayı nasıl amorti edeceği konusu hakkında da desteğimiz olacaktır. Google news kaydı için verilen 1.000 TL yi en az 10 katı amorti edeceğinizin garantisini vermekteyim.

İyi çalışmalar dilerim..